-
--->Mój pająk nie chce przejść wylinki !!!<---
Mój pająk miał ostatnią wylinkę w sklepie gdzie go kupowałem a miało to miejsce 1 sierpnia 2002. Do teraz nie przeszedł żadnej wylinki czy on jest chory??? Mój pająk to Brachypelma vagans ok. 6cm ciała. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: --->Mój pająk nie chce przejść wylinki !!!<---
Nie przejmuj sie jesli chodzi o wielkosc spidera to jest on spory i dlatego nie ma wylinki. Nie martw sie
-
dorosle G. Rosee przechodza wylinke co 2 lata , wiec marne pol roku nie stanowia problemow, moja samica G.Rosea (5cm bez nog) przechodzila ostatnio w maju i narazie nie zanosi sie na wylinke. Samice brachypelm (dorosle) przechodza raz w roku.
-
To coś tu nie gra...Gościu w sklepie powiedział że jest zaniepokojony że jeszcze nie przeszła...hmmmmmm...co za kit...
-
Hehe nie sluchaj goscia ze sklepu, bo bedziesz chodzil zima w sandalach :]
Ale nie masz sie, co martwic, bo to nie jest nic odbiegajacego od normy. Nim wiecej wylinek, tym sa one rzadsze, wiec to jest calkowicie normalne.
Poprzednicy wszystko napisali.
-
Kurcze zawsze czepiacie sie gosci ze sklepu ... ale w tym przypadku macie pelna racje
-
Ja sie czepiam tylko wtedy, jak nie wie, a probuje doradzac. A zeby nie bylo, ze robie stereotypy, to powiem, ze sa sprzedawcy, ktorym serio nalezy sie medal za opieke nad "towarem".
----------------------------------------------------------------------
Ale to nie ma nic wspolnego z wylinka. To tylko taki maly OFF TOPIC.
-
Sam sprzedaje w zoologicznym i gdyby nie to forum i kontakty tutaj sam bym byl malo-wylewny w tych sprawach ..zakupilem smithi'ego by sie obeznac z tematem i po roku juz mam 11 szt. "spiderow" Ale to chyba nawet i dobrze
Pozdrawiam
Gari
-
Jasne, ze dobrze!
Pajaki to tak ciekawe zwierzeta, ze ich hodowla nieslychanie wciaga. Tylko jak to nazwac?
Powiem tylko, ze jestem arachnoholikiem, choc sam mam na razie malutko osmionogich pieszczoszkow :].
-
Ja myśle że ograniczają mnie finanse choć mam pająka dopiero od dwóch miesiecy to ju mam chorobe i gdyby miał bym kasy to bym sobie pozastawiał cały pokój w pająkach
Uprawnienia umieszczania postów