-
MYSZKA W PAJĘCZYNIE!!
poszłem znów sprawdzić piwnicę czy znów nie znajdę jakiś ciekawych
dużych pająków,gdy załóważyłem pod kaloryferem białą pajęczyne i zabitą myszke na pajeczynie!!!!zawołałem kolege przyszedł i mówi,o kurde to musi być jakiś big spider!!!!siedzieliśmy i czekaliśmy aż on wyjdzie, niestety nie wylazł..........pózniej sprawdze.....
aha mam pytanie:co to może być za pająk??????
dzięków za odp!!
PUNK AND METAL NOT DEAD
-
-
Re: MYSZKA W PAJĘCZYNIE!!
No własnie dziwna sprawa, Punkers nie zwiał Ci może jakiś ptasznik ? ))
-
o kurde to przecież sasiąd mówił że uciekł mu z terrarium ptasznik
grammostola rosea....złapaliśmy go i zanieśliśmy sasiądowi, a sąsiad dał nam po 10zł mówił że to kochany zwierzaczek..........
a ja głupi myślałem że siedzi tam extra gatunek pająka
-
A swistak sie zwija, bo dostal po nerkach...
Hehe, jakim cudem ptasznik moze przetrwac w ZIMNIUTKIEJ piwnicy i na dodatek zadomowic sie w niej ?
Wiem wiem
Trzeba jakos rozluznic atmosfere na forum, zeby nie bylo nerwow, ale czy nie lepiej wrzucic linki do jakichs smiesznych flashy, zamiast tego ?
A co do tej myszy, to nie wierze i juz bardziej prawdopodobne jest to, ze ktos ja strul i splesniala...dlatego bialy meszek.
Hehe Pablos...jak i doszedlem do tej myszki, to mi sie tez jakos dziwnie z "Arachnofobia" skojarzylo :]
A teraz wybaczcie, bo musze isc do piwnicy, zlapac krokodyla, bo ostatnio zauwazylem, ze cos podjada mi ziemniaki.
Punkers --> nie obraz sie i sorki za cynizm ;]
-
jest jedno wyjasnienie. Mysz sobie tam kopla w kalendarzyk (kieszonkowy) a pajak wykorzystal ja do budowy swojej sieci. Proste nie??!!
-
okazało się ze to kot zabił tą myszkę,bo moja koleżanka marta powiedziała mi że to na pewno kot rozszarpał,mój kolega sprawdzil tą myszkę i rzeszczywiście były ślady pazurów.........
przepraszam wszystkim,następnym razem będę się pilnował!
ale z tym gryzielem to nie wiem dlaczego wziął się z piwnicy.........
nadal się trzyma,już sobie zrobił pajęczynke w terrarium......
ale ide sprawdzic jescze moją piwnicę bo chce połapać kątniki i je hodować,aha mam pytanie,czy kątniki w zimie lubią się chować w domu,np za szafami,jeśli tak to rozpoczynam dzisiaj rewizję mojego domu,hehehehehehehe
-
-
-
mój gryziel zrobił taką długą pajęczynę w kształcie rurki a na koniec gniazdo duże.............
Uprawnienia umieszczania postów