-
Re: MYSZKA W PAJĘCZYNIE!!
Ta a ja mam za zadanie wytropic w piwnicy tygrysa syberyjskiego bo wiecie przywedrowal do mnie z seyberii (dozorczyni mowila ze widziala jak wchodzi do mojej piwnicy) zyczcie mi powodzenia boje sie
P.S. Punkers to naprawde malo wiarygodne
-
Tygrysy najlepiej poszczuc rekinami, ostatnio znalazlem w zlewie jednego, pozyczyc Ci? ))
P.S.
Wątek swietny, a tekstu o ziemniakach nic nie przebije )
Pozdrawiam
-
Kor... do domu wpierdzielil mi sie tygrys
-
Ja coś czuję ze ostatnimi czasy duza część użytkowników tego forum najadła się zapiekanek naszpikowanych psilusami i teraz siedzi gdzieś po drógiej stronie lustra :P
-
Hehe spoko :]
Nikogo nie urazisz (przynajmniej nie mnie), bo ten caly temat jest...(wpisz tu cos fajnego). Juz dawno nie bylo tu tak powaznego i dojrzalego watku
-
-
Buahahahaha hahahhaaha - tylko tyle nasuneło mi sie po przczytaniu twojego posta atrax !
-
niedługo zaczne rozmanać alieny bo złapałem parke w piwnicy za szafą, kiedy to walczyły z moim tygrysem,ktury wyszedł z dziury czasowej, która utwożyła sie z substanci chemicznych wydzielających sie z spleśniałej myszy, która leży w kącie. &)
\ /
\ /
\ /
\ /
terrarium \/
/ \
/ \
/ \
/ \
-
-
A poza tym Grammostola rosea robi takie zaje*** pajęczyny, że nietoperze się mogą w nią łapać.... Punkers, jak chcesz wymyślać takie historyjki, to najpierw może poczytaj cos o ptasznikach... Nawet FANTASY się tworzy na jakiejś podstawie... :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów