Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: MYSZKA W PAJĘCZYNIE!!

Re: MYSZKA W PAJĘCZYNIE!!

Ta a ja mam za zadanie wytropic w piwnicy tygrysa syberyjskiego bo wiecie przywedrowal do mnie z seyberii (dozorczyni mowila ze widziala jak wchodzi do mojej piwnicy) zyczcie mi powodzenia boje sie

P.S. Punkers to naprawde malo wiarygodne

Tygrysy najlepiej poszczuc rekinami, ostatnio znalazlem w zlewie jednego, pozyczyc Ci? ))
    P.S.
    Wątek swietny, a tekstu o ziemniakach nic nie przebije )
    Pozdrawiam

Kor... do domu wpierdzielil mi sie tygrys

Ja coś czuję ze ostatnimi czasy duza część użytkowników tego forum najadła się zapiekanek naszpikowanych psilusami i teraz siedzi gdzieś po drógiej stronie lustra :P

Atrax Robustus :-)
    Guest

Hehe spoko :]
    Nikogo nie urazisz (przynajmniej nie mnie), bo ten caly temat jest...(wpisz tu cos fajnego). Juz dawno nie bylo tu tak powaznego i dojrzalego watku

...hehehehe
    Tak czy owak spox!)
    Hmmm...a poza tym, gdyby ten cały wątek rozpatrywać w kategorii przenośni...to można dojść do ciekawej refleksji... hehehe
    "..myszka /oczywiście ta od kompa../ w pajęczynie.." ..IDEALNA charakterystyka stanu, kiedy siedzę przed kompem, na tym Forum i oddaję się jak to Atrax określił wirtualnemu arachnoholizmowi))
    PS..swoją drogą to już dawno się tak dobrze nie bawiłem..
    Pozdrawiam WSZYSTKICH Pajęczarzy
    Pablos

Kendzierzawiec
    Guest

Buahahahaha hahahhaaha - tylko tyle nasuneło mi sie po przczytaniu twojego posta atrax !

Kendzierzawiec
    Guest

niedługo zaczne rozmanać alieny bo złapałem parke w piwnicy za szafą, kiedy to walczyły z moim tygrysem,ktury wyszedł z dziury czasowej, która utwożyła sie z substanci chemicznych wydzielających sie z spleśniałej myszy, która leży w kącie. &)

\ /
    \ /
    \ /
    \ /
    terrarium \/
    / \
    / \
    / \
    / \

Atrax Robustus :-)
    Guest

:]

Awikkularia
    Guest

A poza tym Grammostola rosea robi takie zaje*** pajęczyny, że nietoperze się mogą w nią łapać.... Punkers, jak chcesz wymyślać takie historyjki, to najpierw może poczytaj cos o ptasznikach... Nawet FANTASY się tworzy na jakiejś podstawie... :P:P:P

Uprawnienia umieszczania postów