Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Stracił noge i ........

Mieszany widok

EL G FRESH
    Guest

Stracił noge i ........

nie wiem w jaki sposob ale naprawde stracil noge. jest maly, ma zaledwie 1cm i wiedzialem ile ma nog ale dzis zobaczylem i qrna nie ma jednej mozliwe ze przy podnoszeniu wieczka od pudelka stracil. Wcisnal ja tam a ja niezauwazylem (ale to tylko taka moja teoria). Wzwiazku z tym chcialbym sie dowiedziec od kogos ---- czy pajakom odrastaja nogi? czy bede mial pajaka kaleke :-(

Re: Stracił noge i ........

pająk nie jest duży więc za 2 wylinki będzie dobrze

no wlasnie po 2 wylinkach nie bedzie ani sladu kalectwa ;]

Huhros
    Guest

nie odrastaja po ostatniej wylince - wiadomo z jakiego powodu

EL G FRESH
    Guest

tzn. ze nie odrastaja? szkoda taki mlody a juz weteran :-((( . Sam do konca nie wiem jak to sie stalo ale jestem na siebie zly bo qrna nie wiem jak do takiego wypadku dojsc, przeciez robie wszystko dobrze dla niego.
    ----- krotka odpowiedz- odrastaj czy nie???----- THX za wszystkie odpowiedzi !

jasne że odrastają u takich maluchów juz po jednej wylince

Pozdrawiam

Huhros
    Guest

noga Twojego zwierza odrosnie przy kolejnej wylince- najpierw bedzie troche niedorobiona (przy takim malym i tak nie widac) a po nastepnej (2-giej z kolei) bedzie idealna, chyba ze znowu cos sie z nia stanie i ponownie odleci

Atrax Robustus :-)
    Guest

Poza tym, jesli to samica, to i tak by jej odrosla, nawet, gdyby byla dorosla, bo samice ostatniej wylinki nie maja

Czyli krotko: tak, odrastaja.

Uprawnienia umieszczania postów