-
Re: Pomiar wilgotnosci
no tak Atrax, ale czy zamawiales przez internet, bo jeden gosciu ostatnio zamowil i dostal pajaka krzyzaka, wiec jesli masz wiarygodne zrodlo to podaj.
-
hehe- po ile "chodza" krzyżaki?
-
Huhros, to zalerzy gdzie musz isc, jak sa stare, jaka maja kondycje czy lubja chodzic no i czy maja buty adidasa czy zwykle trampki
-
Tribel- nie zrozumielismy sie- nie pytam gdzie chodza ani w czym, tylko "po ile"- mozna chodzic po 0.5 a rownie dobrze po caly karton!
-
Mixman -> TomekG, Avikkularia, Sklipkan (bardzo rzadko cos sprzedaje, ale super uczciwy gosc), Kudlaty (nie znam, ale wszyscy go polecaja).
Ja kupowalem tylko u TomkaG i bardzo go polecam (kupilem u niego smithi i regalis).
Poza tym, jak kupujesz u prywatnych hodowcow, to masz pewnosc, ze twoje zwierzatko bedzie zdrowe. Mozna mnozyc przyklady zoologikow, ktorze sprzedaja chore zwierzeta i zbieraja za to niezle profity. Czesto pajaki w zoologikach sa zaniedbane i chore (przykladowo na roztocza), a ich cena jest czesto nieporownywalnie wieksza, niz u hodowcow. Oczywiscie nie wszedzie tak jest, bo sa sklepy, w ktorych zwierzeta sa bardzo zadbane i do takich sie nie przyczepie. Nie mieszkam w Poznaniu, wiec nie powiem Ci, co, gdzie i jak ;]
A z tymi krzyzakami ... mozna ostatecznie sprzedawac.
"Araneus diadematus - dorosla samica - 15 zl !"
fajnie takie cos by wygladalo ;]
hehe a to 15 zl to chyba tylko za sam trud zlapania pajaka :]
-
A ja chcialbym miec krzyzaka! ...powaznie!
-
bo wszystkie krzyzaki to fajne chlopaki
Fajnie sie je hoduje
Nie sa mniej ciekawe od ptasznikow.
-
ej ja moge dostarczać kilogramami :P mnogo tego umnie :]
Uprawnienia umieszczania postów