-
płyty korkowe
gdzie moge kupić płyty korkowe takie jak w biofilu gdzieś w okolicach śląska
-
-
Re: płyty korkowe
Obok IKEA w Katowicach jest też salon meblony AGATA, o ile mi wiadomo jest tam Dom Korkowy, może tam coś znajdziesz.
-
w domu korkowym znajdziesz tylko musisz zamówic bo nie kiedy nie maja na składzie akurat tego jesli chcesz adres i wszsistko inne to wejdz w opcje szukaj i znajdz moje posty o korku i domu korkowym znajdziesz tam adresy www do wszystkich domów korkowych w polsce, oraz nazwe korka ktory to jest
-
ja radze ci wziąść z biofilu ja już zamówiłem i czekam a nie ma się czego bać a wybur jest good i zawsze są
-
nie oplaca mu sie biofil skoro w domu korkowym jest o duzo taniej poazatym ma pod nosem i nie musi placic za przesylke
-
Jedź do sklepu CASTORAMA na Roździeńskiego koło Carrefour'a. Tam ostatnio widziałem bardzo fajny korek.
-
do migawa .W kastoramie korek ma może 3 mm a na biofilu z 3 cm i można w nim żeźbić a to różnica
-
jakis nowy nurt w sztuce? rzeźba w korku? rzeczywiscie ten korek z biofila jest zupełnie inny i naprawde bardzo fajny , ale jezeli komus chodzi o to żeby troche odszpecic OSb i zarazem zrobic ochrone przed wilogocią to korek z castoramy sie nadaje.
-
ten z domu korkowego ma tez 3 cm a mozna sobie nawet grubsze zamowic
Uprawnienia umieszczania postów