Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: co to ?????????????????????????????????????

Re: co to ?????????????????????????????????????

nie mam zdjecia ale atrax robustus mial kiedys takie fajne jakiegos pajaka domowego,a ty HUHROS nie wymyslaj rzeczy kturych ja nie napisalem

1.ja nie napisalem ze ma wylinke tylko lezy na plecach
    2.nic nie pisalem o zadnym swietle.
    3.nie mam linijki w oczach i nieweim dokladnie jakieje wielkosci jest ten pajak i ta mucha a muche wrzucilem mu do pajeczyny i gdy sie wiercila to coraz bardziej sie wplatywala i po kilku minutach gdy juz sie nie ruszala to pajak ja wciagnol.
    4.wcale nie jestes smieszny tylko zalosny.

a moze ty po prostu jestes tylko zazdrosny ze ugryzl mnie pajak kturego nikt nie zna i jak sie o tym dowiedza jacys faceci to dostane kuuuuupe kasy

i ja nie sciemniam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(do cholery)

a jezeli niechcecie mi wierzyc to nie !!!!

;-) nie kłucić mi tu się...

PS: Faktycznie jak pająk leży na plecach to am wylinke..... ;-)

ROTFL

Tusiu

cos mi sie nie chce w to wierzyc to raz a po drugie to jakos watpie ze ktos Ci da kase za to ze cie spider ukasil ale coz

murinusku przeciez zartowalem ale jakby sie okazalo ze to rzadki okaz i bym zostal miliarderem za to ze mnie pajak ugryzl

KTO WIE????????????

treblas - skąd ty się urwałeś ?

ja powiem ktrotko - ladna basn zostan pisarzem treblas

no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikt mi nie wierzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co mam zrobic zebyscie uwierzyli??

ale co tam jak kiedys wasz ptasznik ucieknie i wejdzie wam na oko i wyczesie wloski to dopiero wtedy zobaczycie co to za ból niedowiarki

ale oczywiscie nikomu tego nie zycze

no cóz nie wierzycie to nie!!

ale jak by wam atrax robustus napisal swoja historie to juz byscie wogule nie uwierzyli

a moze wy tez przezyliscie jakos historie w ktura nikt nie chce wam uwierzyc

moze byc bardzo fajny temat!!!

napiszczie cos

Huhros
    Guest

za duzo niedopowiedzeń i nieprawdopodobienstw w twojej historii- wymieniłem kilka punktów, dlaczego uważam, ze jest z kosmosu. Po co dalej rozwijac temat?
    co do zazdroszczenia to juz z tego wyrosłem bo mam juz swoj wiek
    ps. znalazlem nowe kłamstwo (w tym poście) wczesniej mowiles ze to nie jest ptasznik tylko jakis domowy, a teraz nagle okazało sie ze to ptasznik i czemu lezy na plecach? przeciez kazde zwierze lezace na plecach stara sie podniesc - moze ma problemy z błędnikiem - nie widzialem jeszcze ptasznika lezacego na plecach z powodu innego niz wylinka, nawet jak pada ze starosci to podkurcza pod siebie łapki - wszystko ) ( w sumie to widzialem ale wtedy jakas osa zlozyla w nim jajo i larwa zjadala go od srodka na zywca ale w Polsce taka sytuacja jest niwemozliwa).
    Amen

Atrax Robustus :-)
    Guest

Ta moja historia z szerszeniem na twarzy w nocy jest tak nieprawdopodobna/glupia, ze nie mowie jej nikomu, bo by mnie kazdy wysmial, gdybym sie tym chwalil. Hehe...szczerze mowiec, gdyby ktos napisal, ze sie obudzil z szerszeniem na oku, to bym mu tez nie uwierzyl, wiec prawie nikomu o tym nie mowie ))))
    treblas --> jak juz Huhros zauwazyl, w tej historii jest wieeele rozbieznosci, ale skoro ten pajak to zwykly pajaczek domowy, to juz nie byloby takie nieprawdopodobne. Poza tym cyknij tu jego fotke, to pewnie sie wiele rzeczy wyjasni (i fotke jego wylinki). Nie dziwi mnie to, ze cie ukasil w oko i nawet to, ze siedzial rano na poduszce, jak sie obudziles, tylko ten ewenement z wylinka. Tzn zjadl muche i natychmiast zaczal liniec. To mnie najbardziej zastanawia. Najlepiej pokaz tego pajaka na forum, bo mi sie wydaje, ze to zwykly katnik. Ostatnio takiego zlapalem na strychu i byla bestyjka troche wyglodzona i mi 4 muchy zjadla.
    Wiec na razie podchodze do tego bez emocji.

Uprawnienia umieszczania postów