-
co to ?????????????????????????????????????
dzisiaj rano obudzilem sie i nie moglem otworzyc oka,po okolo 15 minut wreszcie je otworzylem i jak mrugam to do teraz czuje jakiejs klucie w oku ale najlepsze ze na poduszcze mialem pajaka(jeszcze zywego)zlapalem go i wrzucilem do sloika i mu jakos wystroilem,narobil do tej pory pelno pajeczyny na ktura wrzucilem mu muche a ona byla 2 razy taka jak on i ja zjadl pajaczek ma jakiejs 2 cm.
Ja niewiem ale to jakis ptasznik chyba bo jakos dziwnie sie polozyl na plecach i lezy caly czas
CO JA MAM Z TYM ZROBIC ??????????????
-
Re: co to ?????????????????????????????????????
Czy ty nie bajerujesz????????:)))))^_^
Pajak cie w oko udziabał)))))????
Cześć@_@
-
jak ci sie polozyl na plecach to go pod zadnym pozorem nie ruszaj
gdyz prawdopodobnie bedzie przechodził wylinke i sobie tak jeszcze
polezy.Co do oka jak go miales na poduszce do mugl wyczesac wlosy z odwloka a ty sie polozyles i wloski dostaly ci sie do oka .
Lepiej przemywaj oko.
pozdrawiam.
-
ale to troche dziwne?
wzuciles mu muche pozar ją i co od razu ci sie polozył na plecy???
przed wylinką pająki raczej nic nie jedzą.
-
khem...khem... czy twoj sasiad czasem nie ma jakichs pajaczkow ?
Jak tak, to sie spytaj, bo moze mu cos zginelo.
A poza tym to baaaaardzoo dziiiiwne... prawie s-f.
-
Najlepiej prześlij zdjęcie, to zobaczymy co to może być za potwór.
-
ja tam watpie zeby byl to ptasznik. To na 100% jakis pajaczek domowy i mysle ze wcale go nie ugryzl. Mysle ze nie to mial na mysli autor postu.
-
ja myśle że gdyby ten ktos mieszkał w afryce mexyku australi to ta historyjka miała by sens ale że chyba mieszka w polsce to śmieszne mi sie to wydaje no chyba że to nie ptasznik to przepraszam
-
powiem wprost: kolejny glupi temat
1. znalazles na poduszce ptasznika (w naszych tropikach ? - skad sie tam wzial - bzdura
2. ptaszniki raczej nie lubia swiatla wiec: druga bzdura (chyba ze masz czarne sciany, czarne podlogi, czarna posciel i wogole jestes Murzynem)
3. zjadl muche i od razu przechodzi wylinke? - bzdura no. 3
4. 2 cm ptasznik zjadl 4 cm muche (2x taka jak on)- bzdura- nie widzialem 4 cm muchy- bzdura po raz 4
5. ptasznik ugryzl cie w oko?
6. nie wiedzialem, ze ptaszniki po ugryzieniu sa martwe jak pszczoły (bo znalazłeś jeszcze zywego)
odpowiedz: ptasznik polozyl sie na plechach bo pewnie przeczytal Twoj post i nie moze wyrobic ze smiechu
-
cool....
Uprawnienia umieszczania postów