Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: terrarium

**MARTA*
    Guest

terrarium

Jak powinno wyglądać dobre i solidne terrarium dla ptasznika i jakiej wielkości opowinno być???

Re: terrarium

Witam
    Marta takich pytan bylo juz wiele na forum nie zprecyzowalas dla jakiego ptasznika bo inne powinno byc dla naziemnego a inne dla nadrzewnego ale najlepiej daj opcje szukaj i wpisz terrarium i wyskocza ci starsze tematy w ktorych jest wszstko ladnie opisane a jak dobrze poszukasz to i zdjecia znajdziesz :>

Pozdrawiam

proponuje zajrzec do opisow gatunkow. jesli bedziesz miala jakies pytanka to smialo sprobuje odpowiedziec

Atrax Robustus :-)
    Guest

A ja proponuje powiedziec, o jaki gatunek pajaczka chodzi, bo jak naziemny, to inne, a jak nadrzewny, to tez inne

Poza tym w opisach pisze wszystko i jak po przeczytaniu ich nasuna Ci sie jeszcze jakies pytania, co do terrarium (w co watpie), to oczywiscie pisz.

Krystian Grzeszczak
    Guest

ja mam pytanie czy nadają się terra z plastiku.ostatnio widziełem w realu takie fajne plastikowe z fajnymi pokrywkami itp itd ale nie wiem czy ona się nadają bo czytałem gdzieś że pajączek może zrobić diurkę i uciec a ja wolałbym takiego incydentu nie mieć. Mam B.Emilie(4wylinka) która narazie siedzi w małej szklanej doniczce (ok 6x4x4cm) i jako pokrywka służy metalowa siatka z głóśników odpowiednio pozaginana itp itd.

Uprawnienia umieszczania postów