-
Re: Nowy Dzial
Właśnie
Dobrze byłoby odnowić opisy gatunków,wtedy napewno było by mniej tych często powtarzajacych się pytań.(tylko niewiem czy bedzie sie komus chciało to zrobić-mi by się niechciało)
A tak na zakończenie to chciałem sie pochwalic :P
Mam od wczoraj 4 zajefajne małe po 1 wylince kędziory.
Narazie trochę zestresowane bo je dwa dni w "kodakach" po Poznaniu w kieszeni woziłem.
Ale są naprawdę superanckie))
ps:to moje pierwsze
-
----------------!!----OK----!!-------------herr Robustus
-
Argchun --> gratuluje i niech sie dobrze hoduja !!
W sumie w opisach pajakow pisze juz teraz duzo. Np. pojawiaja sie posty dot. karmienia, a w opisie jest opisane, co i jak trzeba robic. To samo pojawia sie w kwestii temperatury i wilgotnosci, chociaz faktycznie dokladne opisy by sie nawet przydaly. Ja na terrarystyce.pl zrobilem opis regalis i staralem sie dbac o wlasnie takie drobne szczegoliki, chociaz jak to przeczytalem, to i tak nie ma tam zbyt wielu odpowiedzi na wiekszosc ewentualnych pytan poczatkujacych.
Ale i tak, jak znam zycie, to hodowca woli zawsze dowiedziec sie czegos jeszcze od innych, a nie tylko przestudiowac opis. Ja zrobilem tak samo i jak kupowalem smithi, to oprocz tego, ze wszystko o niej przeczytalem, co sie dalo, to jeszcze powypytywalem sie terrarystow, jak ten pajak sie hoduje itd.
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów