-
Re: Nook
witam
Zgadzam sie bo widze że paru nieudaczników prbóje siać tutaj anarchistyczną propagande.
pozdrawiam organy ścigania
-
Blagam ci weż słowniczek i sprawdz co to jest anarchia i jak nazywasz mnie anarchista to ja moge nazwac cie proboszczem
-
witam
Prosze nie pouczaj mnie. Nie chce słyszeć jakichkolwiek pouczeń ze strony człowieka który pisze takie głupoty. Zakładam że anarchista to dla ciebie obraźliwy epitet ponieważ jesteś łysym kibolem co można wywnioskować z postu którego na szczęście już nie ma. może skończmy tą gadke przynajmniej na tym forum??
Nook dziękuje w imieniu wszystkich za zweryfikowanie i wywalenie wulgarnych postów w tym mojego.
pozdrawiam czerwonych
-
opanujcie sie wreszcie...
witam
wg mnie tez ta "wojna" nie ma sensu, wydaje mi sie ze pylius ma troche racji, ale dotyczny to pewnie zaawansowanych hanldarzy zwierzetami a nie ludzi trzymajacych pajaki jako zwierzatko domowe.
-
POLicyjne państwo to se zrób w domu komuszku bo wiekszos tu zebranych na bank drazni pozdrawianie psiarni na forum o pajeczakach
-
Gdybym wiedział że chcą mi zabrać pajaki to bym je szybko oddał do sklepu. Albo (hwdp). Co ma policja do moich pajaków. A jak muj murinus podrośnie to bym ich z murinusem przywitał
Ogulnie brednie
(hehe co narozrabiałeś Maćku ?)
Uprawnienia umieszczania postów