-
Re: Sami przestępcy ?
a skad masz te informacje????
-
sorry, z kąd masz te informacje?
-
a co , moze nook nie mam racji ?
-
to prawda, policja sie zabiera za takie cos
-
taaaa pic ladny, policja nie ma co robic tylko ganiac za hodowcami pajaczkow, jakby to bylo nielegalne to nie sprzedwano by ich w sklepach zoologicznych. niedlugo pewnie jeszcze policja bedzie ganiac za kotami ktore laza po piwnicach za brak zameldowania i nie placenie podatkow.....
-
Oczywiscie pylius, ze nie masz racji.
Podaj mi podstawe prawna wraz z jej interpretacja i choc jedno orzeczenie SN w tej sprawie (co tam SN, choc zwyklego sadu)
Czekam
Mark0wy
-
Nie masz racji pyliusie
Oczywiscie pylius, ze nie masz racji.
Podaj mi podstawe prawna wraz z jej interpretacja i choc jedno orzeczenie SN w tej sprawie (co tam SN, choc zwyklego sadu)
Czekam
Mark0wy
-
Hmm
Coz kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie, tak jak kazdy moze sie mylic...
Nieprawdaz mantidzie?
Mark0wy
-
Re: Nie masz racji pyliusie
markowy Ty mylisz sie co do tej sprawy
po pierwzse nie wolmo trzymac zadnych zwierzat jadowitych, tzn takich ktore zabijaja toksynami swoje "posilki" a po drugie to nie mozesz trzymach gatunkow objetych CITES'em jesli nie masz odpowiedniego papierka ( ktorego sie latwo nie da zalatwic, sam bylem w urzedzie jakies 8 miesiecy temu zeby zarejestrowac brachypelmy)
tak jest w teorii a jak jest w praktyce kazdy wie...
pozdrawiam
dark
-
ta a co z krajowymi gatunkami ktore samowolnie wleza do domu tez sa jadowite bzdura i juz widze policjantow ktorzy chodza po domach i szukaja pajakow ze nie wspomne o tym jak beda je zabierac bo cos mi sie zdaje ze wiekszosc umrze ze strachu na widok kedziora ze o blondasie nie wspomne
Uprawnienia umieszczania postów