Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Sami przestępcy ?

pylius
    Guest

Sami przestępcy ?

nie wiem czy wiecie , ale wszyscy ktorzy maja pajaki sa przestepcami i lamia prawo trzymajac je w domu , cale te forum "pajeczaki" jest nie legalne .

Nook
    Guest

Re: Sami przestępcy ?

Czy mi się zdaje, choć wątpie, ale z Tobą coś ostatnio jest nie tak ? , co się stało

Nie zdziwcie się drodzy hodowcy zwierząt jadowitych (pająków, węży itd) jak w niedługim czasie zapuka do waszych drzwi policjant z udzędnikiem państwowym z nakazem przeszukania czy nie posiadacie zwierząt jadowitych. Będzie nagonka prawie w całym kraju.

jasne, a hodowcow beda palic na stosach....

na razie nie ma jeszcze przepisow wykonawczych do ustawy, ktora weszla w zycie pare ladnych lat temu..... NB w mysl tej ustawy pszczelarze to tez kryminalisci....

Wszystko zależy od interpretacji przepisów obecnie jest w przygotowaniu "plan akcji" gromadzone są i sprawdzane adresy nie tylko osób z tego forum. Działania majana celu ukrócić handel tymi gatunkami.

No i niezdziwcie się jak pewnego niedzielnego poranka znów niebędzie teleranka))
    I stanie u drzwi załoga drzi i mis kolaborg ;P

Huhros
    Guest

po1. czemu forum jest nielegalne ?
    po2. z zalatwianiem CITES jest tyle problemow ze nikt nikogo nie wsadzi za brak papiera za 67 zł

dzieki ze daliscie cynk to pochowam giwery, dwa karabiny, noz ktorym zabilem szesnascie osob, odstawie do garazu moje trzy kradzione fury, sprzedam komorki ktore ukradlem ze sklepu, spale wszystkie ubrania ktore sciagnalem z ludzi, pooddaje zegarki biednym, wystawie na licytacje moje sprzety audio, zlikwiduje moje konta bankowe i zaloze nowe w szwajcarii no i uwolnie zakladnikow kotrych trzymam w piwnicy na wypadek jakiejs wojny
    no i na koniec wysadze moja wille ktora postawilem za pieniadze wyludzone od panstwa na oszustwach podatkowych
    a wysadze to za pomoca materialow wybuchowych ktore kupilem od sobie na madro (taki rynek w bialymstoku) od jakiejs rosjanki
    jedyne co sobie zostawie to aparatura do pedzenia bimberku ktora mam w garazu i chyba zachlam sie na smierc bo wole zginac niz isc siedziec z powodu moje kochanego pajaczka

nie znasz dnia ani godziny kiedy przyjda zapukaja zakuja aresztuja
    jak mi sie nie uda zapic na smierc to spotkamy sie wszyscy w jednej celi a nasze pupilki w jednym zoo
    pozdrowka

Huhros
    Guest

nasze pupilki sprzedadza na e-Bay'u nabite na igłe

Nie wasi ulubieńcy będą gromadzeni w schroniskach które są przygotowane i finansowane przez ue.

Uprawnienia umieszczania postów