-
Re: Sami przestępcy ?
ja mam gdzies prawo i regoly , leje na to ale nie chcialbym aby mi ktos weze skasowal , moje wlasne , nie wyobrazam sobie tego ,napisalem tego posta bo nie kazdy wie ze trzymajac ptasznika ma go nie legalnie , sa tacy ktorzy mowia ze przepisy nie sa sprecyzowane - ciekawe ? ustawa mowi jasno , a to ze obejmuje o stokroc za duzo to juz idzie na nasza niekorzysc . Ja mam juz dosc policji , i nie zapewne sprawa nalotów na hodowoc jadowitych tyczy sie wezy glownie a nie pajakow ale kto wie co kretyna odbije , za niedlugo zawitaja do mnie panowie z kontrola i chyba tez pajaka wyniose z chaty za wczasu . A akcja policji sie juz zaczela .
-
Pylius, to ci nie pozostaje nic innego tylko wiac za granice... Na mozg ci padlo z ta policja? Jak tak sie boisz to po cholere dajesz fotki z pajakiem na swoim chudym torsie i owlosionych nogach??? Wiesz, teraz juz wie ta policja jak wygladaja rozne czesci twojego ciala, wiec sie strzez... Twarz tez juz maja - bedziesz pierwszym aresztowanym wraz ze swoim kedziorem ...
-
nie poddamy sie!!!!!!!!
ja i moje ptaszniki nie poddamy sie!!!!!
będziemy walczyć do ostatniej gorącej krwi!!!!
te krwowijcy są wszystko zabrać!!!!!!!!
brać na nich razem z ptasznikami i pokazemi im ze nie boimy sie ich
wszyscy na nich!!!!!!!
terrarysta niech się zmieni na terrorysta
by przygotować sie do wojny
rozwalmy wszystkich w pył tych którzy są nam zabrać ptaszniki
brońmy naszych pupilek
pomińmy wszystkich dobrych sklepów zoologicznych
tych ludzi którzy sprzedały nam ptaszniki
a te pedały są nam wszystko zabrać
rozwalmy ich w mordę
w kordę w łeb im
nim będzie żle
brońmy sie i tylko byle gdzie to ich rozwalmy
yeahyeahyeah
palmy twarde niech na nich spadną!!!!!!!
-
hahahaah a kto powiedzial ze sie boje ? stary ....
-
Re: nie poddamy sie!!!!!!!!
tak jest master !!!
A nie wiem co sie niektorzy czepiaja , terrarysci sie laczyc powinni , wiec po cholere inni na innych najezdzaja ?
-
i chyba synku nie potrafisz interpretowac wypowiedzi innych , czlowieku skoro nie mozesz zrozumiec innych to nie komentuj bo sie Twoja wypowiedz nie trzyma kupy .
pewnie nie wiesz o co chodzi , napisalem ze bylam na policji , wiec wali mnie to czy daje forki , moge adres podac takze , policja i tak juz u mnie byla , ale chyba jest to dla ciebie za trudne do wydedukowania .
-
ja sie wypowiem tylko tak polska policja (hwdp) nie jest w stanie rzobić tak zmasowanej akcji a pylius jeśli załatwienie jednego nakazu zajmuje dobe to przypuśćmy załatwienie 3000 takich nakazów to sie zejdzie
-
O czym wy %$%# mówicie.... Policja będzie robiła nalot na ludzi z pająkami.... Sorry... to by musieli przypierdolić się do 99% polaków.... a który z nas nie ma pająków w domu? Stary... Pylius... ktoś Ci bajek naopowiadał z tymi jadowitymi.... A w to że była u ciebie policja bo miałeś węźe czy cóś to na 90% ci nie wierze... Po 1 to by musieli ogołocić ze zwierząt jadowitych wszystkie sklepy zoologiczne...A już w samym Gdańsku jest tych sklepów kilka... co prawda sprzedawcy nie znają się na karmieniu itd... ale mają ptaszniki...Jeszcze dodam, że się specjalnie spytałem mojego kolegi ojca (nadkomisarz, papierki) który się zajmuje wszystkimi przekrętami... tzn. pisze itd... nie jest w prewencji i że policja by już nawet na benzynie traciła, jeszcze wogule to mi powiedział, że mam jazde jak cholera... I że jak wcześniej napisałem to by musieli chodzić z rozpylaczem owadobójczym po piwnicach, i wogule....
ludzie, myślcie zanim coś napiszecie....
-
bedzie dobrze
-
Nook
wywal ten temat bo dzieciaki sie pozabijają a nic rozsądnego nie wymyślą
zamiast sie jakoś zoorganizować - spróbowac wpłynąć na władze ustwodawcze (W opisanych przeze mnie instytucjach ludzie czekają na pojawienie się specjalistów, którzy by pomogli napisać życiowe przepisy i unormować sytuację)
Uprawnienia umieszczania postów