-
Karmienie myszami
zastanawiem sie jak to jest z tym karmieniem myszami. Jak do tej pory slyszalem 3 wersje. 1. Nie dawac myszy doroslych ani mlodych bo mysz moze bez problemu zadac smiertelny cios pajakowi; 2. dawac ale tylko noworodki; 3. Mozna dawac wszystkie....... A co Wy o tym myslicie??? Jakie sa szanse ze mysz zabije mojego pajaka??? dorosledo kendziezawego albo rosea??!!
-
Re: Karmienie myszami
metus lepiej dawaj pająkom mysie noworodki bo duże myszki mogą przestraszyć pająka gwałtownym ruchem lub myszki będą męczyły pająki
a w ogóle to jak twoje pajaki będą jeść dorosłą mysz to strasznie brzydko i szybko krwawi mysza,polecam mysie noworodki tylko!
-
mysle ze bajdziej jadowite poradza sobie z wyrosnieta mysza bez problemu no i posilek na miesiac beda mialy
-
-
fajne horror story
Co zostaje z takiej myszki po wszystkim? Czy ptasznik calą ją "wciągnie"? Nie ma przeciez pancerzyka chitynowego, to co, kosci i skora?
-
Niektore pajaki zostawiaja na przyklad polowe nie dojedzonej myszy (fakt, niezbyt estetycznie to wyglada) inne zjadaja wszystko.
Zostaje tylko mala, miekka kulka szarego koloru (nawet po bialej myszy) i nic wiecej.
-
ja karmie myszami moja albopilose , bez problemu lapie i zjada .
-
Rosea -Killer mojego kolesia tez zjada myszy z tym ze jak raz zjadla to nie chciala nic jesc przez kolejne 3 miesiace
-
ale dorosłymi myszami??? widziałem w sklepie myszki takie juz normalnie chodzace, biegajace z futerkiem ale jeszcze chyba małe ok 5cm bez ogona za 3zl czy taką mysz mozna podac???
-
Taka myszka jest jeszcze głupiutka i nie zrobi krzywdy pajakowi, ale jeśli pajak nie zje jej w ciagu godziny należy zabrać gryzonia.Jeśli tego się nie zrobi , to pająk może sie stresować, i wyczesać może sobie włoski z odwłoka.
Cześć
Uprawnienia umieszczania postów