-
emilia + smithi = .......
wpadł mi do głowy taki pomysł
czy dało by sie połączyć przedstawicieli tych gatnków co w temacie (jakby ktos nie załapał to chodzi o kopulacie )
-
Re: emilia + smithi = .......
Moim skromnym zdaniem nie ma sensu łączyć... Zobacz jak jest z psami Które są bardziej pożądane? Mieszańce czy rasowe psy?...
Pozdrawiam
Leny
-
hej ale żebyś teraz miał tyle ras najpierw trzeba myło troszke namieszać. więc kto wie może to byłby jais przełom i wspaniały nowy gatunek
-
Najprawdopodobniej dałoby się uzyskać takie mieszańce.
Przecież samce przekazują nasienie samicy przy pomocy nogogłaszczek, a nie na zasadzie odpowiednio "dopasowanych" u wiekszości gatunków organów rozrodczych
-
Mozesz w ramach eksperymentu, dla dobra nauki, ludzkosci i populacji nowego gatunku B.smithilia zaryzykowac zyciem lub zdrowiem samca w takim zblizeniu
-
-
-
witam
Nie wiem jak z brachypelmami ale da sie uzyskać chybrydy psalmopeusów. Dowodem tego jest krzyżówka P. irmina i P. cambridgei którą posiadam.
Nie wiem jak sprawa wygląda ze zdolnościami reprodukcyjnymi tego pajaka ale wiem napewno że jest bardzo ładny.
pozdrawiam służbe ochrony koleji
-
hej shakadu to skoro posiadasz taką krzyżówke to zamieśc jakieś fotki
-
witam
Niebawem zamieszcze fotki wszystkich (trzech) moich pająków.
Jeśli ktoś ma ochote na krzyżówke psalmopeusów to mój znajomy ma jeszcze jednego pajączka do sprzedania.
pozdrawiam elektryczne iraki
Uprawnienia umieszczania postów