Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Spotkania

T_ome_K
    Guest

Spotkania

Czy na śląsku śą jakieś spotkania hodowców pająków albo coś w tym stylu?????

Sklipkan
    Guest

Re: Spotkania

Cześć ! W Zabrzu działa klub terrarystyczny "BYSTRZYK PEREZA"
    ,który w zeszłym roku (i wcześniej też) organizował tam wystawę terrarystyczną.Niestety,przeważała tam akwarystyka.Siedzibę mają w takim małym domu kultury i spotykają się tam w każdą trzecią niedzielę miesiąca.Z tego co wiem,organizują tam spotkania z kompetentnymi ludżmi z branży terrarystycznej,więc nie tylko można się tam spotkać,ale także czegoś nauczyć.Niestety nie pamiętam adresu,by Cię tam skierować ! Sam tam byłem tylko na wystawie z czystej ciekawości co tam mają itd. Było tylko kilka pająków,patyczaków i gekonów jednego wystawcy,dwa gatunki żabek i kilka gatunków karaczanów...Cała reszta to akwarystyka. Chciałem porozmawiać z kimś z tego klubu ale mieli się pojawić dopiero za półtorej godziny i nie mogłem tyle czekać. Fajnie by było,gdyby ktoś znał adres tego klubu i podał go ogólnie na forum.
    Pozdrawiam !!!

T_ome_K
    Guest

Znasz może inne jakieś kluby?Pozdrawiam

Kafares
    Guest

Cześć! Chetnie bym się wybrał do do tego klubu. Sklipkan jakbys mogl zalatwic ten adres:-) W Swietochlowicach jest jaks hurtownia zwierzat terrarystycznych, niestety nie znam (ale sie dowiem).

Pozdrawiam wszystkich:-)

Sklipkan
    Guest

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych ;-)
    Na początku przyszłego tygodnia na 99% będę miał telefon do tego klubu Bystrzyk-Pereza . Więc zapraszam do tego postu w poniedziałek wieczorem (ok.20.00) . A co do tej hurtowni w Świętochłowicach to słyszałem,że jeśli chodzi o zwierzęta terraryjne to sprzedaż jest tylko dla sklepów ;-(
    Adres to ul.Przemysłowa 1 ,Świętochłowice. Pozdrawiam !

kiedys bylem w tej hurtowni bo starsza mojej kumpeli jest tam ksiegowa - podobno maja bardzo duzy wybor ale niestety "sprzedajemy tylko dla sklepow" . . .

to fakt. osoba nie posiadajaca sklepu nic tam nie kupi. a co do spotkania... mozna by cos zorganizowa dla naszej slakiej grupki. pozdrawiam - Mateusz.

T_ome_K
    Guest

dobry pomysł tylko gdzie i kiedy??Ci co chcą uczestniczyć w takim spotkaniu niech piszą posty

gdzies w katowicach ^^ tyko gdzie??
    mozna by sie spotkac w empiku a potem gdzies isc np. do pubu

Gari
    Guest

Rowniez sie z checia przylacze ...
    iec czekamy tylko na jakas date i godzine .... tylko uwzglednijcie ze niektorzy pracuja

Uprawnienia umieszczania postów