-
Re: JADOWITOSC PTASZNIKOW
Chyba Pablos rzeczywiscie warto sie zarejestrowac, bo to moze byc to, czego szukam juz od dawna.
Jesli cena nie bedzie zbyt wygorowana, to sie zarejestruje.
Juz wspominalem o tym, ale bardzo interesuja mnie dokladne sklady chemiczne jadow ptasznikow. Kiedys podales link do strony o Atrax`ie. Wlasnie podobnych rzeczy szukam u innych gatunkow i jesli to jest w tej bazie danych to wybule te pare zlotych, zeby sie zarejestrowac, bo chyba warto
-
-
Wow !!
Super dzieki !!
W takim razie ide czytac
-
Zeby miec dostep do archiwow trzeba sie zarejestrowac.
rozumiem, ze rejestracja jest bezplatna, bo w tej chwili nie mam zbytnio pieniazkow.
hehe... w miejscu pracy chyba wpisze "Szkola nr.." hehe
-
-
Heh bez przesady
Dzieki i Na wzajem: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i spelnienia marzen.
Zarejestrowalem sie w tym MediClub i jest tam prawie 300 artykulow, ale nie znalazlem na razie nic o ptasznikach i o ich jadzie.
Nie jestem pewien, czy dobrze szukam, bo szukam o nich tam w archiwum.
Jadziu --> nie gniewaj sie, ze tak zmienilem niepotrzebnie temat, ale bardzo mi zalezy na tych publikacjach.
-
..na pewno jest tylko daj dobre ustawienia w wyszukiwarce MEDLINE..
-
Dzieki !!
W zlej wyszukiwarce szukalem wczesniej.
To jest swietne
Huh... Taki natlok informacji, ze az glowa mala.
Teraz wypada mi tylko wszystkich innych zaprosic do lektury, bo wlasnie czytam artykul o toksynach i jest na prawde na wysokim poziomie.
-
SPOX
-
"Sam właśnie czytam fajny artykuł o ophtalmia nodosa i innych skutkach niemycia łap po kontakcie z ptasznikiem..))" ta a co moze sie stac???? normalnie mnie to ciekawi
Uprawnienia umieszczania postów