Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: problem jak zaszwe :( pomozcie

Mieszany widok

problem jak zaszwe :( pomozcie

witam pytalem sie juz wielu osob ale teraz oficjalnie moj pajak nie chce nic jesc jak mu wrzuce larwe wezmie ja do gniazda a pozniej wyrzuci co to moze oznaczac teraz juz prawie tydzin nic nie jadl bo mu nie dawalem co mam zrobic

z gory dziekuje

Atrax Robustus :-)
    Guest

Re: problem jak zaszwe :( pomozcie

1. Nie jest glodny
    2. Zbliza sie wylinka

walter
    Guest

Larwe? ... a probowales dac mu swierszcza?

Guest

W sumie to nawet nie takie glupie, bo np moja regailis gustuje najbardziej w szybkim pokarmie
    hehe "fast food" :]
    I nim ofiara jest szybsza, tym szybciej reaguje i atakuje.
    Pozdrawiam.
    Chociaz moje pajaki jedza i larwy i muchy

Mam cambridgei co swiersze połyka w całości ale dałem jej muche i nie reaguje 2 dni z nią żyje.Myśle ze atrax dobrze ci doradził nie jest głodny albo wylinka.Nie przejmój się pająki potrafią 2 miesiące nie jeść a nawet więcej.Mam jednego takiego niejadka zabija ale nie je.

aha dzieki zawsze rady ale ile bed czekal na jego wylinke bo juz troche czekam

Guest

GALN --> moje regalis robi podobnie. Raz wrzucilem okolo 4 nieduze muchy, a na drugi dzien zobaczylem, ze 3 leza martwe, a czwarta allbo zwiala (a predzej mi burak na czole urosnie) albo pajak ja zjadl (to jest najprawdopodobniejsze). Poostalych "intruzow" sie pozbyl.

zalezy od wielkosci pajaka u mnie czas wegetacji trwa ok 2-3 tygodnie (od ostatniego swierszcza do dnia wylinki)

Uprawnienia umieszczania postów