-
Re: HoRRoR na eBay'u
Jakii ladnyyy pajaaak...i od razu z terrarium go daja,karmic nie trzeba i napewno robi wrazenie prawda?Ale to chyba byl zly pajak bo go zabili.
Moze porozmawiamy teraz o tym dlaczego mogli go zabic?To bedzie napewno fajny ciag tego tak ciekawego postu.
-
OK shakadu! Ja przepraszam że Cię źle zrozumiałem. Po prostu czytając Twoje posty stwierdzilem że Ci się to potoba ale jeśli nie to OK.
-
hahahahahahahahahah 15 lat mowisz??? a ile ty masz lat synku co?? a co do odczowania bolu to tak wlasnie wynika z twojej glupiej wypowiedzi koles!!
-
UGH..... ten post to jakies przeklenstwo!! sluchajcie ! wydaje mi sie ze cos tu nie gra!!! Strona ta jest poswiecona racej nie takim postom jak ten. Ludzie!!! przeciez to paranoja!!! Po wszystkich poprzednich postach mozna wywnioskowac ze ta stronka to koncik przyjazni i ludzi na wzajem sie rozumiejacych i pomagajacych sobie nawzajem... ale po przeczytaniu tego?!!! hmmm wiecie jesli bym teraz po raz 1 wszedl na ta strone i przeczytal ten post to juz wiecej bym tu nie zajrzal..... ( Mam wrazenie ze ta cala klotnia to nic innego jak tylko problem ze zrozumieniem lub brak tolerancji w stos do czyjejs wypowiedzi... Panie i Panowie!! Mysle ze temat powinnismy zamknac i wiecej do niego nie wracac a najlepiej zapomniec o nim.... bo jeszcze kilka dni i cala ta przyjemna atmoswera panujaca na tej stronie ... zniknie!! OK OK chcialbym jeszcze powiedziec ze po takich wymianach zdan powstal maly niesmak na tym forum wiec moze spróbujemy cos z tym zrobic co?? Jeszcze troche to nikt nikomu nie bedzie chcial pomagac i wypowiadac sie na pyania............ JEZELI KOGOKOLWIEK OBRAZILEM SWOIMI WYPOWIEDZIAMI TO WIELKIE SORKI..... (wiecej nie bede) CHCE!!!! aby wszystko wrocilo do normalnego porzadku i... juz nigdy wiecej takich postow ani klotni .... co Wy na to??? Walter!! wstydzilbys sie takie posty tu wysylac!!! :P wplywajace na nasze emocje!! :P
-
QRDE!!!!
Wstydze sie jak nie wiem co :-)
Widze, ze niepotrzebnie otworzylem cos w rodzaju puszki Pandory.
Dajcie LUDZIE spokoj - to miala byc tylko taka ciekawostka a zrobila sie prawie III Swiatowa.
Niniejszym uwazam temat za zamkniety ...
-
walter --> wybieramy Cie na showmana i odlotowca roku
To byl w sumie najbardziej popularny watek na tym forum, chociaz od kilkunastu postow juz niczego nie komentuje, bo nie ma IMHO sensu klocic sie o pietruszke.
-
Masz coś qrna do pietruszki ??? ))))))
-
jak ja Was wszystkich zaraz...... :P
-
A skoro juz mamy kontynuowac ten watek, to pomowmy troche o wplywie pietruszki na populacje ptasznikow azjatyckich )))
Uprawnienia umieszczania postów