-
HoRRoR na eBay'u
Tak sobie z nudow przegladalem aukcje an eBay ... i OTO co znalazlem:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...749808942&rd=1
-
Re: HoRRoR na eBay'u
czy to zatruta strzala w tej Selenocosmi ? Faktycznie straszne....
-
bleeee!!! co za idiota.....
-
Juz mialem zhakowac to.... ale szkoda slow... lepiej jak tam nikt nie bedzie wchodzil..
Ech... barbarzynstwo
-
-
to nie jest wylinka... to postrzelony zasuszony pajak...
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
to okropneeeeeeeeeeeeee
-
witam
Chciałbym się pana panie atrax zapytać czy uważasz pan ludzi odwiedzajacych to forum za debili ,czy może za nawalonych idiotów???
Mógłby pan wykazać się odrobiną szacunku i nie sypać textami o hackowaniu stron. Nie do końca wiem czy miał pan zamiar wyjść na głupca czy może zaimponować tu komuś. Jeśli naprawde ma pan umiejetności (w co wątpie) to mógłby pan być troche bardziej dyskretny, takie obnoszenie sie ze znajomością słowa hacking nikomu nie służy.
mam nadzieje że przyjmie pan moją krytyke i bedzie powściągliwy w robieniu kretyna z kogokolwiek.
pozdrawiam Fenian róbta pigułe
-
Alez oczywiscie
Prosze mi szanownie wybaczyc obraze ....
Nie bede z Pana robil kretyna, ani z nikogokolwiek :]
Post ten napisalem w przyplywie zlosci, bo jak widze takie (#$%^$#@!#) barbarzynstwo (w miejsce kropek prosze wpisac jakis wylgaryzm), to mnie za przeproszeniem SZLAG TRAFIA.
A co do hackingu... co nieco wiem, ale jeszcze NIGDY nie uzylem tego w praktyce, bo dawno temu moja strona zostala zhackowana i sam wtedy zaczalem sie uczyc, zeby zrozumiec, co sie wtedy stalo.
Hackingu nie uwazam za dobrodziejstwo i nie chce niepotrzebnie sie narazac, czy tez wejsc w konflikt z prawem. Poza tym myli sie Pan, ze sie tutaj obnosze...
No nie wiem, nie wiem, to jest chyba ostatnia rzecz, z jaka sie mozna obnosic, bo po pierwsze: gdybym juz sie chcial przechwalac, to znalazlbym inne do tego powody, niz to, ze pare lat temu przeczytalem kilka tutoriali, w ktorych bylo, co potrzeba.
A po drugie haslo: "jestem dobrym hackerem" jest w sieci odbierane jako obraza i juz raz przez takie przechwalki kolega stracil powaznie reputacje wsrod internautow...
A ja nie zamierzam do niego dolaczyc.
W sumie mam bardzo slabe nerwy, jesli chodzi o zle traktowanie zwierzat i gdyby mi ktos pokazal w tej chwili cos podobnego, to nie wiem, czy nie napisalbym czegos jeszcze glupszego.
>>"Mógłby pan wykazać się odrobiną szacunku...".
Alez szanuje wszystkich uzytkownikow tego forum. Niech Pan znajdzie jakis post, na ktorym obrazam ktoregos z jego bywalcow...
Mysle, ze wyjasnilismy sobie juz wszystko. Jesli jakies dalsze pytania, to prosto z mostu...lubie, jak jest wszystko jasne ;]
Pozdrawiam.
Aha to jeszcze przy okazji odpowiem na pytanie:
Nie, nie uwazam ludzi z forum za debili, czy tez za nawalonych idiotow.
Chyba, ze ktos jeszcze czuje sie pokrzywdzony moim postem, to zapraszam do dyskusji i wyjasnimy wszystko...
-
barbarzynstwo ?????
a czym karmicie swoje ptaszniki ??? mlekiem ? a moze dajecie im zywe swierszcze, wiec sami tez jestescie barbazyncami (mowie to rowniez o sobie)
kazdy z forum patrzy na ten obrazek tak jakby to bylo cos najokropniejszego na swiecie, rownie dobrze hodowca swierszczy moze powiedziec to o kazdym z nas, karpie w stawie moga powiedziec to samo o prawie kazdym Polaku, itd...
Byl kiedys taki film, jak to jakis buszmen zaczal zjadac ptaszniki (wrzucal je w jakis lisciach do ogniska)- dla wielu na forum bylo to barbarzynstwo i okrucienstwo, ale rownie dobrze ten buszmen moze hodowac kury (tak samo jak my ptaszniki) i mowic, ze gdzies w srodkowej Europie sa ludzie, ktorzy jedza kury- a przeciez one tak fajnie biegaja po terrarium, wiec barbarzynstwo z roznych punktow widzenia moze byc barbarzynstwem lub dobrodziejstwem, podsumowujac nie podniecajcie sie tak, jak zobaczycie ptasznika nabitego na jakas igłe. amen (ale sie rozpisalem)
Uprawnienia umieszczania postów