Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wychowanie

Wychowanie

Przeczytałem całe forum i nie znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie - jak mam wychowywac maojeo pajaka by wyszedl na ludzi
    Czytam mu na dobranoc, puszczam Mozarta i Czajkowskiego, tule go, całuję i czy to wystarczy????? nie chce by w przyslosci zaczal brac narkotyki i pic wodkie, albo zeby sie do jakiejs sekty czy gangu motocyklistycznego nie przylaczyl?? Chcę by w przysłości został dobrym i uczciwym pajakiem

pomóżcie!!!

Re: Wychowanie

Myślę że bardzo dobrze robisz..... Kup mu jeszcze świerzą koszule i krawat!! Może jakaś partnerka, kolacja...

A nauczyłeś swojego wychowanka już czytać?he^_^

taaaaaaa a pozatym kurs tańca!! acha no i jeszcze lekcje karate aby nikt mu krzywdy nie zrobil!! :>>>>>>>

Nooooooo, wzorowy ojciec! z ciebie Metus

Vedor ucz się od Metusa ojcostwa,ucz

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))) no tak. Kurs tanca swiadczy o delikatnosci osobnika.. he he a pod skórą taki twardziel z czarnym pasem karate ;P..... heh..

Kendzierzawiec
    Guest

A moim zdaniem kup mu wodke kup mu motor, skuzanoa kurtke. Niech uzywa sobie zycia. Jak mu sie znudzi to wruci )))

zgadzam sie z toba kendzierzawiec w koncu Polska to wolny kraj i pajaki moga robic to na co maja ochote
    ja ze swoim chodze na wszystki imprezy wlewam mu browar albo wodeczke karmie go hamburgerami
    pozatym umie juz bekac i puszczac baki kiedy ma na to ochote
    czesto wdaje sie w jakies bujki i awantury
    lubi se raz na tydzien wyskoczyc na dziewczynki
    no i gada po polsku angielsku francusku niemiecku i wlosku (czyli jest uczony)
    umie podawac "lapke" siadac aportowac plywac
    spiewa wylacznie pijackie piosenki
    chodzi nago
    no i ostatnio walneli mu prawko bo jechal po pijaku wiec postanowilem zabrac mu samochod bo jeszcze by siedziec poszedl albo se krzywde zrobil lub komus innemu
    no i jeszcze jedna rada

zadaj mu proste ale to zajebiscie proste pytanie :
    co chce w zyciu robic, i niech to robi
    (jakos tak to bylo)

niech moc bedzie z wami pajaczkami
    pozdrowka
    i powodzenia w wychowaniu
    p.s. ja tam jestem z mojego malego rozrabiaki bardzo dumny

Uprawnienia umieszczania postów