Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ale niejadek

ale niejadek

no niezle! moja Tekla (G.Rosea) chyba powaznie zaczyna dbac o linie (jak wiekszosc kobiet) :-) jest juz okolo 2 tygodni po wylince i dalej nie je. Albo olewa swierszcze albo przed nimi ucieka! Ale chyba nie mam sie czym przejmowac bo to juz dorosla samiczka i z tego co wiem to te panienki potrafia dlugo nie jesc :-) No coz! Masowa moda na odchudzanie nie oszczedzila nawet ptasznikow.

Caeli
    Guest

Re: ale niejadek

Frontside powiedz mi prosze co najchetniej jada Twoja Rosie?

Moja Rosea (dorosła samica) też już długo nie je, chyba ponad miesiąc. Wcześniej zżerała wszystko co jej wrzuciłem. Cóż, chyba też postanowiła zadbać o linię

Moja rosea jest po 5 wylince i dlugosc ciala to 1,5 cm. PO wylince zjadla dwa swierszcze i juz jej sie nie chce. Widac ze mlodziez ptasznikowa tez sie odchudza

moj cambridgei 1.2 cm cialka tez juz kupe czasu nie je chyba bedzie mial wylinke mam nadzieje ))

Pytasz co moja tekla je?! Hmmmm... no wlsanie w tym problem ze teraz nic nie je :-) a wczesniej jadla swierszcze i nawet karaczany ale z nimi musiala sie troche pomeczyc zamin sie dobrala do takiego skubanca i male zabki (ale to tylko wtedy jak nie mialem nic innego)

Caeli
    Guest

A czy Rosie poradziłaby sobie z maluteńką myszką????

szczerze mowiac to nie wiem bo jej jeszcze nigdy nie dawalem mysiego noworodka. Wiem ze pajak tej wielosci powinien sobie poradzic z takim pokarmem bez problemu ale jak narazie nie probowalem.

Caeli
    Guest

A Rosie po 11 wylince jaka jest duża i ile ma latek?

G. rosea po 11 wylince ma około 5-6 lat... Moje bardzo chętnie jedzą nawet spore myszy, ale potem poszczą kilka miesięcy...

Uprawnienia umieszczania postów