-
!!!Co jest właściwie grane z tym pająkiem?!!!
Cześć! Jestem hodowcą pająków z przypadku. Jakiś tydzień temu dostałem od kumpeli ptasznika czerwonokolanowego, gdyż ona musiała wyjechać z kraju na pół roku..a ja mam się nim opiekować! Pająk jest duży i piękny..problem w tym,że nie chce jeść! Dziś przewrócił się na grzbiet i tak leży.Przeczytałem,że to może być wylinka. Zresztą ona coś o tym mówiła. Mam pytanie , ile to potrwa? Kiedy moge jej coś dać do jedzenia,bo gdzieś pisało,że nie od razu po wylince,bo niby ma miękkie szczękoczułki! Proszę o pomoc!!!
-
-
Re: !!!Co jest właściwie grane z tym pająkiem?!!!
Dzięki serdeczne...przez chwile myślałem, że po pająku ale to na pewno wylinka! Pozdrawiam
-
Milej obserwacji
-
No człowieku masz niesamowite szczęście. Wielu hodowców nie miało okazji obserwować wylinki pajaka, zwłaszcza duzego, a Ty juz to widzisz. Gratulacje. Miłego ogladania. To taki mały cud przyrody.
-
Ja mialem tego fuksa przy swojej malej smithi
-
ja tez nie raz, ale znam takich, którym pająk dojrzał a oni ani razu nie widzieli tej "akcji".
-
ja też miałem tą przyjemność...
-
No a ja naprzyklad niewidzialem wylinki swojej samicy vagansa!!(ehh)
Teraz ma ok 11cm z nogami
-
I co już pewnie po wylince:]....
Mój kendzieżawy przechodził wylinke 2 dni temu.... 2 godziny stałem i patrzyłem. Nogi mnie bolały od tego stania jak cholerka ale warto bylo... ps Co do pytania to Atrax już chyba wszystko wyjaśnił więc powodzenia w chodowli. Acha i jeszcze jedno!! pamiętaj że te chobby to jest nieuleczalna choroba. Szybko się rozwija i nie można jej zatrzymać)))))) PAAAAA
Uprawnienia umieszczania postów