Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: ,,..;;::KUPIE PTASZNIKA METALICZNEGO::;;..,, B.PILNE

Mieszany widok

Konrad Stępień
    Guest

,,..;;::KUPIE PTASZNIKA METALICZNEGO::;;..,, B.PILNE

KUPIE PTASZNIKA METALICZNEGO MLODEGO SAMCA LUB SAMICĘ
    W WARSZAWIE LUB OKOLICACH

GG:5263671

EMAIL:konradstepien@poczta.onet.pl

Re: ,,..;;::KUPIE PTASZNIKA METALICZNEGO::;;..,, B.PILNE

ej a jak młody może być ten pajączek jeśli to ma być trzecia wylinka to wiem kto może ci pomóc i jest z wawy

Memphis kogo chcesz mu z Wawy polecic. Ja znam tylko dwie osoby ktore sie zajmuja hodowla i sa Warszawiakami.

Pozdrawiam

niewiem ja kupowałem od pawła w mojego smithi na giełdzie w wawie i jest zajebiście widziałem sie z kolesiem gadałem dał mi potrzebne rady i wiadomości i pajaczek ma sie dobrze o ile wiem to miał także metalice jakieś 1,5 cm

Konrad Stępień
    Guest

na gielde jade w niedziele i zobacze

dzieki

ej ale to ta w łazienkach warszawskich to na niej bo niewiem czy jest jakaś inna mówie tak dla pewności

heY a ta giełda jest co niedziele czy codziennie?? czy jak?? napiszcie mi w jakich godzinach, czy plate jest wejscie, czy trzeba miec sklep zoolog itp itd....

nie wiem wiem że paweł (ten od pajaków ) jest w niedziele i tylko wtedy sa pajaki na giełdzie a co do innych dni to niewiem (jeżeli chodzi o tą w szklarni w łazienkach) wstep jest płatny niewiem 3 czy 5 pln co za różnica ju nie pamietam byłem tylko raz natomiast przyjść może każdy nawet tylko poodlądać nieczepiają sie a jeśli sie nie uczysz to płacisz wiecej bo nie przysługuje ulga :] to chyba wszystko co chciałes wiedzieć
    pozdrówki

thx

niema sprawy a tak wogule to skąd jesteś bo jak z wawy to śmieszne to jest żebym to ja ci wiadomosci udzielał na ten temat bo ja nie mieszkam w wawie i byłem na giełdzie tylko raz :] specjalnie po bojego pajączka

Uprawnienia umieszczania postów