Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: LISTA NAJLEPSZYCH SPRZEDAWCÓW

Re: LISTA NAJLEPSZYCH SPRZEDAWCÓW

ja polecam Henia i Jurka - swietna jakosc i dobry serwis.
    Aha, jeszcze Marian - tez niezly ;-))

ja polece Pawła Wielądka z wawy kupiłem od niego i nie nażekam kolo ma wybór i dozuca zawsze jakieś jedzenie dla maluchów i zawsze udzieli fachowej rady jeżeli niema jakiegoś gatunku zawsze można sie postarać i zamówić to może cos sie znajdzie . to tyle nara

Caeli
    Guest

Polecam Awi z Wrocławia !!!!

Pajaki kupowałem u 3 osób.
    Najbardziej z nich polecam TomkaG - mile się zaskoczyłem tym, co do mnie dotartło w przesyłce. Niebywałym atutem TomkaG jest oferowana cena oraz jakość "towaru".
    Na drugim miejscu polecam Pawła Wielądka - wszystko ładnie i profesjonalnie załatwiane i chyba najważniejsze -> bardzo dba o klienta, a pajączki też dotarły całe i zdrowe!
    Trzeciej osoby, u której kupowałem ptaszniki nie wymienię, gdyż się bardzo na niej zawiodłem, a jednocześnie nie chcę jej robić antyreklamy...

Vorax i Ania Awikularia. Ludzie napewno godni zaufania, wiem to bo juz kupowalem u nich i sa naprawde bardzo wporzadku. O innych nie moge sie wypowiadac bo nic na ich temat nie wiem :-)

ja polecam Pawła W. , ktorego pozdrawiam
    solidna firma
    pozdrowka to all !!!

jaca moze wymien ta trzecia osobe, zeby kto inny sie nie nacial tak jak ty... nie chodzi o antyreklame, lecz uczciwosc w stosunku do innych

Polecam rownież Mateusza! Bardzo solidny! Paczuszka zapakowana wzorowo!!!!!!!!-pomysłowy gość!

Uprawnienia umieszczania postów