-
Re: pytanko do weteranów
Pablos --> ja te poczatki przezylem, jak musialem przeniesc pajaczka do innego pojemniczka. Wtedy nadstawilem reke i on sam wszedl na nia, a ja go przenioslem.
No bo w sumie smieszne jest, zeby brac dla zabawy pajaka, ktory ma 1 cm
A i taki maly off topic: moglbys mi polecic jakas ksiazke na poziomie do biochemii ?
Bo to, co ja mam raczej nie jest dobre. Jak znasz jakichs dobrych autorow, to napisz.
Bede wdzieczny !
Pozdrawiam
---
-
-
No to swietnie !!!!
Jestem bardzo wdzieczny.
Mama mowi "Chocbym miala nie miec na chleb, to i tak bede inwestowala w Twoja edukacje", wiec to nie jest kwestja, czy mi kupi, tylko kiedy
Najpierw posprawdzam w ksiegarniach sanockich (gdzie napewno nic nie znajde), albo po internecie, a jak nie, to trzeba bedzie popytac u znajomych w Krakowie albo gdzie indziej... albo sprowadze to.
No nic ja juz lapki zacieram na to
jeszcze raz dzieki !
-
-
-
najlepiej od malego z tymze male sa dosc szybkie i delikatne.... a więc lepiej nie brać ale jak już się chce to lepiej od malego go przyzwyczajać.
-
A jeśli się niechce brać na rękę to jak je wtedy przenosić do innego terra??
^@^
-
dzięki za posty, były bardzo pouczające
znalazlem wyjście...kupię sobie maskotkę-pająka i będę się nim opiekował jak Mr Bean swoim misiem
-
No to Pablos znalazlem juz na necie wszystkie pozycje i pod koniec miesiaca beda juz grzaly miejsce na mojej poleczce... a raczej w moich rekach
Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam !
-
SPOKO...cieszę sie Hej!
Uprawnienia umieszczania postów