-
CZYM NAJLEPIEJ OGRZEWAĆ TERRARIUM?
Jak w temacie...
Baaardzo prosze o odpowiedzi bo w sobote dochodzi do mojego pokoju jeszcze jeden mieszkaniec....
PoZdRoWiEnIa
-
Re: CZYM NAJLEPIEJ OGRZEWAĆ TERRARIUM?
Jezeli będzie bardzo duże to może piecyk olejowy ???
-
buhahahahahahaha! Ale śmieszne... Pytam się poważnie bo nie wiem jakie ogrzewanie w terra zastosować a pajączek jest już niedługo u mnie....
-
Grzałka akwariowa niewielkiej mocy wstawiona do ściętej butelki po napoju, napełnionej wodą.
-
Trzeba było napisać o jakie zwierzątko chodzi. Lampka z żarówką małej mocy, musisz ustawić odpowiednią odległość, używająć termometru i mierząc temperaturę, żeby pajączka nie przypalić. Zakładam że terrarium będzie malutkie.
-
postaraj sie utrzymac temp. w pokoju napoziomie przynajmniej 22-23 stopnie (ja "jade" na pokojowej i moje pupilki maja sie dobrze). W razie jakby co to czerwona żarówka
-
-
a jak mam 20*C pokojowej to coś sie smithi stanie??
-
znam goscia, ktory stymulował wzrost ptaszników (synchronizacja wylinek) i cześć miała 16 stopni i jakos sie rozmnazaly wiec nie powinno byc problemow, ale to byly starsze osobniki (na rozmnozenie) wiec nie wiem jak bedzie z Twoim maluchem ale raczej nie ma sie czego bać (ja przynajmniej bym sie o to nie martwił na Twoim miejscu)
-
Gratuluję. Powodzenia w hodowli.
Uprawnienia umieszczania postów