-
Re: chcę założyć terrarium!
Miałam kilka chomików, mam jednego obecnie. Posiadam też kota, psa a moja mama ma świnkę worską i kanarka, ale zazwycaj ja się tym wszystkim zajmuję, więc jak widzisz doświadczenie mam. Miałam kiedyś też szczurki.
-
Dziękuję serdecznie za słowa otuchy PRzynajmniej jedna osoba myśli pozytywnie. A ci wszyscy się zachowują jakby oni sami nie zaczynali od zera. Oświeceni się napewno nie urodziliście. A na forum napisałam, żeby wysłuchać rad "pomocnuch" w stylu "powinnaś zająć się na początek takim albo takim gatunkiem, bo jeszcze nie będziesz się potrafiła dobrze zająć innym", a rady z patyczakami to sobie w kieszeń wsadźcie. Ja nie mam 10 lat
-
Dziękuję za radę Na iguane napewno się nie zdecyduje, bo to jak na razie nie no moja wiedzę, ale poradzono mi, żebym zastanowiła się nad gatunkim B albopilosum. Pozdrawiam Serdecznie Karolka
-
Ja bym ci bardziej polecił Ch.cyanopubescens. Ptasznik ładniejszy, szybciej rośnie i większe doświadczenie przy nim złapiesz.
-
no to masz juz doswiadczenie jak hodowac karmowke polecam Kedziorki i Smithi (ten drugi to piekny pjaczek)
-
Ja tam polecam Gekona Lamparciego ładny, łatwy w utrzymaniu, szybko się oswaja, jest "niezniszczalny"(tzn wiele może przejść :]). No i jest sympatyczny
-
a co myślicie o Acanthoscurria geniculata ?????
-
kupiłam Acanthoscurria geniculata DDDDDDD
-
Gratuluje :-) Po której jest wylince ? :-)
-
po 1 i zbliża siędo 2
Uprawnienia umieszczania postów