Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Komentarz do pewnego ogloszenia (bez namietnosci....)

Huhros
    Guest

Re: Komentarz do pewnego ogloszenia (bez namietnosci....)

no comment
    tez bym tak chcial - pomarzyc zawsze mozna...

do Jimbo

cze Jimbo,
    dowiedzialam sie u admina i "ochroniarz" "Patrykus" oraz "Jimbo" to ta sama osoba... hihihihi

nie chce niepotrzebnie przeciagac sprawy i dyskutowac dalej na forum.
    ale.... ty piszesz jak nastepuje...

"Avikularia później napisała, że zmierzyła dokładnie i wyszło jej 7mm. Czyli różnica 1 mm !"

w ogloszeniu bylo napisane 1cm (bez odnozy) i to u boehmi po 2-gie wylince...

to tak samo jakby ktos napisal "2letnie dziecko 150cm wzrostu" - czyli absolutnie wymyslone..

piszesz dalej
    "A zarozumiałość twą Jadziu obserwuję już jakiś czas. Rick West to przy tobie leszczyk, tak wynikało z jednej z twoich wypowiedzi."

to ty tak zrozumiales, nie znasz faceta, widziales o nim jakis film i myslisz ze to co widziales i co powiedziano w tym filmie to wykladnik wiedzy arachnologicznej
    Ja mialam mozliwosc porownania go (jego wiedzy) z innymi ludzmi "Z branzy" i na tym tle wyglada on troche cieniej.....
    A pozatym... w hodowli nie ma najlepszych... sa po prostu ludzie ktorzy maja duze sukcesy i osiagniecia, inni maja troche mniejsze osiagniecia, jeszcze inni maja od czasu do czasu cos, a jeszcze inni nic nie robia - a zato sie madruja i wydziwiaja.

Czy zawsze w twoich oczach osoba ktora ma inne zdanie niz ty i ktora krytykuje innych (niekiedy nawet slusznie krytykuje...) jest godna potepienia ?
    Ja wyciagam z krytyki innych same pozytywy - przy nastepnej okazji staram sie nie zrobic tego samego bledu.....
    (np. nie wypisuje juz w ogloszeniach, jak to kiedys czynilam "sprzedam Brachypelma smithi, po 3-ciej wylince, 23cm bez odnozy, 80000zl" (wtedy byly jeszcze inne pieniadze,)

zycze dobrej nocy,

Re: do Jimbo

to bardzo fajnie, ale ja jimbo i ochroniarz to 3 różne osoby i nie wiem kto Ci akich głupot naopowiadał......

@Patrykus
    "...i nie wiem kto Ci akich głupot naopowiadał......"

no kto ? admin !! powiedzial ze z tonu i stylu wypowiedzi wnioskuje ze to jedna i ta sama osoba.....
    A pozatym napisales "Ja Jimbo"

świetnie....sprawdz sobie po prawej obok mojego ncika ale ja(patrykus), jimbo i ochroniarz.....

@Patrykus
    "....sprawdz sobie po prawej obok mojego nicka ale ja(patrykus), jimbo i ochroniarz...."

czy masz na mysli te cyferki ??
    u mnie tez sie pokazuja jakies rozne takie... raz francuskie, pozniej jakies tam ruskie i jeszcze inne ..... to przeciez zaden dowod...
    Mowiles na forum ze ty to Jimbo.....

heh cytuje "ja (patrykus) jimbo i ochroniarz to i3 inne osoby", zresztą myśl co chcesz, nie mam co robić tylko się podszywać i latać od kafejki do kafejki, zeby cyferki mi isę zmieniały......

Jadziu, po raz kolejny udowadniasz swój wspaniały charakterek bezczelnie kłamiąc. Jako człowiek jesteś w tym momencie dla mnie zerem. Dziękuję za uwagę.

dr Robert
    Guest

Czy naprawdę nie można dyskutować bez obelg ?

O kurcze.

To chyba się tak szybko nie skończy.
    Piszcie dalej ja czytam i o nic nie pytam.

Uprawnienia umieszczania postów