-
Re: Komentarz do pewnego ogloszenia (bez namietnosci....)
no comment
tez bym tak chcial - pomarzyc zawsze mozna...
-
do Jimbo
cze Jimbo,
dowiedzialam sie u admina i "ochroniarz" "Patrykus" oraz "Jimbo" to ta sama osoba... hihihihi
nie chce niepotrzebnie przeciagac sprawy i dyskutowac dalej na forum.
ale.... ty piszesz jak nastepuje...
"Avikularia później napisała, że zmierzyła dokładnie i wyszło jej 7mm. Czyli różnica 1 mm !"
w ogloszeniu bylo napisane 1cm (bez odnozy) i to u boehmi po 2-gie wylince...
to tak samo jakby ktos napisal "2letnie dziecko 150cm wzrostu" - czyli absolutnie wymyslone..
piszesz dalej
"A zarozumiałość twą Jadziu obserwuję już jakiś czas. Rick West to przy tobie leszczyk, tak wynikało z jednej z twoich wypowiedzi."
to ty tak zrozumiales, nie znasz faceta, widziales o nim jakis film i myslisz ze to co widziales i co powiedziano w tym filmie to wykladnik wiedzy arachnologicznej
Ja mialam mozliwosc porownania go (jego wiedzy) z innymi ludzmi "Z branzy" i na tym tle wyglada on troche cieniej.....
A pozatym... w hodowli nie ma najlepszych... sa po prostu ludzie ktorzy maja duze sukcesy i osiagniecia, inni maja troche mniejsze osiagniecia, jeszcze inni maja od czasu do czasu cos, a jeszcze inni nic nie robia - a zato sie madruja i wydziwiaja.
Czy zawsze w twoich oczach osoba ktora ma inne zdanie niz ty i ktora krytykuje innych (niekiedy nawet slusznie krytykuje...) jest godna potepienia ?
Ja wyciagam z krytyki innych same pozytywy - przy nastepnej okazji staram sie nie zrobic tego samego bledu.....
(np. nie wypisuje juz w ogloszeniach, jak to kiedys czynilam "sprzedam Brachypelma smithi, po 3-ciej wylince, 23cm bez odnozy, 80000zl" (wtedy byly jeszcze inne pieniadze,)
zycze dobrej nocy,
-
Re: do Jimbo
to bardzo fajnie, ale ja jimbo i ochroniarz to 3 różne osoby i nie wiem kto Ci akich głupot naopowiadał......
-
@Patrykus
"...i nie wiem kto Ci akich głupot naopowiadał......"
no kto ? admin !! powiedzial ze z tonu i stylu wypowiedzi wnioskuje ze to jedna i ta sama osoba.....
A pozatym napisales "Ja Jimbo"
-
świetnie....sprawdz sobie po prawej obok mojego ncika ale ja(patrykus), jimbo i ochroniarz.....
-
@Patrykus
"....sprawdz sobie po prawej obok mojego nicka ale ja(patrykus), jimbo i ochroniarz...."
czy masz na mysli te cyferki ??
u mnie tez sie pokazuja jakies rozne takie... raz francuskie, pozniej jakies tam ruskie i jeszcze inne ..... to przeciez zaden dowod...
Mowiles na forum ze ty to Jimbo.....
-
heh cytuje "ja (patrykus) jimbo i ochroniarz to i3 inne osoby", zresztą myśl co chcesz, nie mam co robić tylko się podszywać i latać od kafejki do kafejki, zeby cyferki mi isę zmieniały......
-
Jadziu, po raz kolejny udowadniasz swój wspaniały charakterek bezczelnie kłamiąc. Jako człowiek jesteś w tym momencie dla mnie zerem. Dziękuję za uwagę.
-
Czy naprawdę nie można dyskutować bez obelg ?
-
O kurcze.
To chyba się tak szybko nie skończy.
Piszcie dalej ja czytam i o nic nie pytam.
Uprawnienia umieszczania postów