Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Smutne doswiadczenie z kurierem

Smutne doswiadczenie z kurierem

Z pewnoscia czytajac post wczesniej domyslacie sie co sie stalo.A wiec wyslalem przesylki przez firme SERVISCO i zawiodlem sie strasznie ponaszac zarowno ogromne straty(zarowno moralne jak i materialne)
    Zaden z wyslanych pajakow nie doszedl zywy.A gdy rozmawiajac z Kafarem ,poinformowal mnie ze odwlok pajaka pekl,domyslilem sie ze podroz pajakow przypominala konie jadace na rzez.Kieruje do Was pytanie co sadzicie o takich przesylkach?Otwarty tez jestem na wszelkie wasze doswiadczenia i sugestie.

Pozdrawiam
    TomekG

Atrax Robustus :-)
    Guest

Re: Smutne doswiadczenie z kurierem

Jak patrzylem na zabezpieczenia, ktore zrobil Pan w paczce, to poprostu mnie zatkalo, ze te gamonie z SERVISCO potrafia tak za przeproszeniem spieprzyc sprawe !
    Pajak Kafara musial byc przewozony przez kompletnych debili i tumanow, bo juz inaczej sie nie wyraze >
    Skoro w tak dobrze zabezpieczonej paczce pajak ucierpial, to ci goscie chyba po niej skakali.
    w kazdym razie to swiadczy tylko o jakosci uslug tej firmy wysylkowej.

Ech... wspolczuje Kafarowi...

Guest

Oni chyba rozladowywali paczki widlami...

Guest

Sorry, ze sie tak rozdrabniam, ale nawet, jak ten kurier wyszedl z samochodu, to trzymal ta paczke, jak paczke z narzedziami.
    Ota lazl sobie i nia krecil.
    Musialem mu zwrocic uwage, ze to nie sa sruby...

Ciesze sie, ze nic sie mu nie stalo.

I jeszcze raz dziekuje Panie Tomku za dobra robote !

Kafares
    Guest

Zgadzam się z Atraxem! Gdy kurier dostarczył przesyłkę do domu traktował ją podobnie. Ci ludzie nie powinni się zajmować dostarczaniem przesyłek ale boksem zawodowym lub coś w ten deseń:-) Moja radą do Tomka jest żeby wysyłał pająki starym sposobem, czyli przez poczte ale tylko w ciepłe dni.

Pozdrawiam Tomka i Atraxa

nie wiem czy jest jeszcze taka mozliwosc ale ja bym staral sie obciazyc SERVISCO jakimis kosztami.... qwa nalezy sie im.... co to za przewoz??? Nie wiem czy jest to mozliwe ale ja bym sie tym jakos zainteresowal....A co do sposobów wysylania to chyba jednak konduktorska jest lepsza

raczej nic nie zdziałasz. Kurier teoretycznie nie może przewozić zwierząt więc reklamacje na to nie wchodzą w grę.

Guest

heh.. gdyby to byly kieliszki, to by bylo tluczone szklo...

Tak czy owak niektore firmy wysylkowe jakby "nie dorosly" jeszcze do tego, co powinny robic.

"Zaden z wyslanych pajakow nie doszedl zywy.A gdy rozmawiajac z Kafarem ,poinformowal mnie ze odwlok pajaka pekl,....."

a bylo mowione zeby pakowac tak aby pajak byl "przycisniety" papierem ??

ano bylo !

Trzeba tak pakowac aby pajak nie mial mozliwosci sie poruszac...

Jadziu jestes moim idolem!!(heh)
    Kupowalem od tomka boehmeia i pyl slicznie zapakowany (przycisniety)
    Tomek dobrze wysyla mysle ze tu zawinila przesylka kurierska

Uprawnienia umieszczania postów