Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Samo Zycie ...

walter
    Guest

Re: Samo Zycie ...

Alicja,
    dzieki za zyczenia.
    Mam cicha nadzieje, ze zanim nadejdzie moja "Jesien Życia", sprawy jakos sie uloza i znajdzie sie jakas dobra dusza bedaca w stanie zaakceptowac moje "robactwo" + jescze kilka moich "porabanych" hobby.

Obawiam sie jednak, ze w tym celu bede musial wrocic do Polski - tubylcze dziewczyny zainteresowane sa wylacznie zywa kasa!
    Wszystko inne, odbiegajace od standartow TV, mydlanych oper i "Harlequine'ow" jest nienormalne, zle lub ... zboczone.

Polki Forever!

Chlopie!!! Wracaj puki mozesz!! Nie ma to jak polskie dziewczyny..... i nie tylko.....

Pozdrawiam

Atrax Robustus :-)
    Guest

Polskie panny rulez

Wiem cos o tym

Najlepiej znajdz sobie taką, która będzie pytać: 'no to kiedy kupujemy tą A. geniculata? ' :-))))

Taaaaaaaaaa Bo moja jak zobaczyla ptasznika u mnie w domu to sie za glowe zlapala i...... oj..... a teraz jak zobaczyla drugiego...... oj oj. ZOSTALEM SAM...... ((((((((((((((( ale co tam zastanawiem sie teraz nad kupnem skorpiona cesarskiego......

Pozdrawiam ach.....

Adrian Furman -AdN-
    Guest

wlanie walter a jakie sa francuzki (w porownaniu do polek) pod wzgledem charakteru i wyglodu? nie bylem nigdy we francji na dłuzej(przejezdzalem tylko )

Na pewno nie tak piekne jak polskie dziewczyny

Adrian Furman -AdN-
    Guest

na pewno...

Uprawnienia umieszczania postów