-
Re: Pająk dla dzieci
witam ponownie .
Uwazam ze powinnienes sobie sprawic B.Smithi/Boehmei/Rosea/Emilia polecam jednego z wymienionych , co prawda wyczesuja wlosy ale to nie jest tak ze za kazdym razem , ogolnie smithi jest piekny i lagodny . Dzwi mnie podejscie Twoje do sprawy tzn że masz na uwadze zainteresowania dzieci bo chyba malo kto chce kupic dziecku pajaka lub weża , ja osobicie polecam węże , nimi sie glownie zajmuej ale pajaki tez mam , nabylem ostatnio 

duzą samice albopilosy i jest przecudowna , imponujace rozmiary i nie wyczesuje wlosow (ale ten gatunek to robi), moge ja glaskac , dotykac a ona nic , czasem tylko sie lekko ruszy .
Co do wloskow , nie mialem nigdy okazji sie przekonac jak to dokladnie jest , mam mala albopilose okolo 3 cm ciala i wyczesuje czasem , zadko wlosy ale jest za mala aby cos poczuc .
Reasumując , możesz kupic jakiego kolwiek ptasznika , w zasadzie one sa to ogladania bardziej niz do kontakow jak to ma miejsce z wezami . Ale polecam te z gat. brachypelma (smithi przede wszystkim) , mozna wziasc na reke a to niesamowite uczcie .
Uprawnienia umieszczania postów