Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: cHISTORIA cHODOWCY PTASZNIKuf...

[RED-689]
    Guest

Re: cHISTORIA cHODOWCY PTASZNIKuf...

>Autor: Metus (80.51.244.---)
    >Data: 08-11-02 00:15
    >dobre dobre!!!!!!!!!!! ;D ;] ))))))) he he he

Nie tyle dobre co bardziej odzwierciedlajace poziom listy....

Kishak
    Guest

RED!

Walnąłeś w dychę!
    Ja próbowałem osiągnąć podobny rezultat ale chyba za bardzo sie wkurzylem. Krytyka mi się odkręciła.
    I te ortografy, i CapsLock... Cudo!

Atrax Robustus :-)
    Guest

LOL
    MAMUSIU, ALE TEN WATEK JEST FAJNY !!!!

Fryta --> ja tez jestem poczatkujacy, ale forum przeczytalem na cztery fronty ;]

sir_bonzo --> nie morzliwe, tfuj pajonk terz myszy nie zjat ??!!

muj pajonk wylinial. kturo to wylinka, a kturo to pajonk ? bo oba sie nie rószały i musialem zucac nimi o sciane, rzeby byla rekcya.

To, co rozplaszczylo sie o sciane to hyba pajonk, bo wylinka spadua na podłogem.

-------------------------------------------------------------------

itd itd itd

Niektore watki sa wziete z powietrza, ale tak czy siak nie zwracam na to uwagi i staram sie zawsze pomoc

Atrax Robustus :-)
    Guest

eeee
    a tak zastanawiajac sie troche glebiej nad tematem:
    jaki hodowca moze sie nazwac doswiadczonym hodowca ?
    gdzie jest ta granica, kiedy poczatkujacy hodowca zaczyna byc "doswiadczonym hodowca".
    To zalezy od ilosci pajakow, czy od czasu od jakiego sie je hoduje ?
    A moze wiedza teoretyczna... ktorej i mnie nie brakuje.

Czlowiek uczy sie cale zycie i zdobywa coraz nowe doswiadczenia, wiec chyba tak do konca nigdy nie bedzie idealny, wiec to normalne, ze zadaje pytania (czasami i glupawe) i chocby nawet przez to sie uczy. Dlatego jak widze kolejny ktorystam setny watek z serii "jakiego pajaka mam kupic (mam tylko 2 zl)" to i tak odpowiadam na takie posty.

Badzcie troszeczke bardziej poblazliwi dla niektorych "poczatkujacych".

Jednak to nie tlumaczy leniow patentowanych, ktorym sie nie chce przejrzec paru postow, gdzie najprawdopodobniej znalezliby odpowiedz na pytanie. W koncu prawdopodobnie chyba juz zostal wyczerpany temat o b. smithi i b. albopilosum

Kupie sobie Haplopelme lividum i rzuce pare nowych pytan, zeby rozkrecic forum ;]

HA . ja być może zaczynam od dziś zadawać pytania o G.Rosea ;]
    he he he

Pozdrowionka........

Poprostu odjazd. ) RED-689 odwalił kawał dobrej roboty.

[RED-689]
    Guest

>Poprostu odjazd. ) RED-689 odwalił kawał dobrej roboty.

Moglo wyjsc lepiej ale i tak daje to jakis tam obraz naszej rodzimej terrarystyki I szczerze mowiac je@#% mnie to ze trzeba pomagac. Trzeba tez umiec szukac odpowiedzi na swoje pytania (zwlaszcza te idiotyczne, te ktore nigdy nie powinny nastapic i te na ktore odpowiedzi przewijane byly po 30razy dziennie a wystarczy zerknac tylko w poprzednie posty..).

Podobne miejsce ma na pl.rec.foto.cyfrowa (chociaz nie jest to porownywalna grupa tematyczna ale... ale ja ja czytam hehehe).
    Tam polowa pytan to "sorrrrrrrrrry mam tylko 500zl pomurzcie jaki kupic aparat ew. co wybrac" i sama technika fotograficzna juz dawno dostala w leb.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów