-
Re: Poszukuje kontaktu z hodowacami z Poznania
@Autor: Mati
"....ale mysle ze i tak nie bedzie miala na sprzedaz tych gatunkow ktore chcialbym kupic ), no ale moze bedzie miala jakies kontakty z ludzmi (hodowcami) z naszych okolic,.... "
cos ty ?? ona nie potrafi odroznic zuka od pajaka....
W poznanskim zoo bywaly czesto interesujace gatunki - pytales tam ?
V-ce dyrektor Ratajszczak na fisia na punkcie bezkregowcow (przepraszam nie chce urazic - ja zez mam)
-
nie pytalem tam ale mam uraz pewien do tego zoo jak sie dowiedzialem czym sa tam karmione pajaki, a karmione sa wolowina- jest to pokarm ktory zupelnie nie odpowiada ich potrzebom ,ale i tak chcialem sie tam przejsc,zobaczyc co maja, moja dziewczyna jest na razie chora a tez chce isc wiec na razie poczekam az wyzdrowieje i pojdziemy razem , - a co do twojej siostry to nigdy nie twierdzilem ze nie zna sie na pajakach..., skora sie tym interesuje to pewnie sie w jakims stopniu zna))
-
Autor: Mati
"......... a co do twojej siostry to nigdy nie twierdzilem ze nie zna sie na pajakach..., skora sie tym interesuje to pewnie sie w jakims stopniu zna))"
ona sie ty nie interesuje......
-
to po co piszesz ze twoja siostra jest z poznania skoro nie jest hodowca, takie teksty tylko wprowadzaja mnie w blad, w topiku jest ze poszukuje hodowcow z Poznania,, boje sie ze jak tak dalej pojdzie to wszyscy beda tu wpisywac ze maja kogos w poznaniu , mimo ze ta osoba nie intersuje ptasznikami a nie po to zalozylem temacik, pozdrawiam
-
aha.... myslalam ze pytasz kto z Poznania.
A gdyby ona sie zajmowala bezkregowcami ?
Wpadlbys do chalupy czy zadzwonilbys ?
Bo ona zamezna... czyli spotkanie w parku odpada
( ma meza z MAroko... a on to straszny maczo)
-
jakby sie zajmowala .. to moze Cie to zszokuje, wiem ze to cos niezwyklego bo dziewczyny to mozna tylko podrywac, zwlaszcza te zamezne )zapytalbym czy ma na sprzedaz pajaki, zszokowana prawda? Bo jak sie poszukuje hodowcow pajakow to po to zeby sie umawiac na randki ))
-
jakby sie juz zajmowala hodowla i by miala co na sprzedaz to pewnie bym zadzwonil po oferte, nie wiem co na to jej maz skoro taki porywczy, moze chcialby krwawej wendety za te zuchwalosc skoro jest z maroka ))
-
hej ja jestem z poznania i mam pajaczki aloe narazie nie na sprzedaz
Uprawnienia umieszczania postów