-
:(((((((( Bohmei nie żyje :(((((((
To ma prawo zajmować kolejne miejsce w tematach. Jak wiecie uciekł mi b. boehmei:-( Miłame nadzieję że go znajdę ale dzisiaj rano znalałem go za łóżkiem ale w szponach innego pająka:-( Był zawinięty pajęczyną a tamten nim siedział i.....:-( Płacze! Mam nadzieję że moja tragedia będzie przestrogą dla młodych i niedoświadczony terrarystów takich jak ja:-( Dakładnie zabezpieczajcie swoje terraria bo jedyne miejsce gdzie nasze pupile są bezpieczne. Życze powodzienia początkującym.
Pozdrwiam:-((((((((
-
Re: :(((((((( Bohmei nie żyje :(((((((
pajak zginol przez twoje niechlujstwo trzeba czesciej sprzatac to bys nie mial pajeczyn pajakow za luzkiem
-
Hej ja mam czysto w pokoju! Sam nie wiem skąd się ten pająk tam znalazł i do tego zabił mojego uciekiniera. Nie znasz mnie, nie wiesz gdzie mieszkam i jak więc jak mozesz tak pisać??
-
smutne to troche... w taki sposob pajaka stracic.... brrr. az mnie ciarki przechodza, gdy mysle, ze moglo sie to stac z moja smithi ...
"Nastepnym razem" lepiej pilnuj pajaka.
-
Moze po prostu tak lubi pajaki ze hoduje je naturalnie w pokoju
-
człowiek uczy się na błędach, i więcej ich już nie popełnia
-
Atrax mi tez sie od razu dziwnie zrobilo jak pomyslalem ze moglo sie to stac z moimi pajakami brrr. Uwazaj na przyszlosc. jeszcze jedno ile ten boehmi mial cm? a ile ten co go zjadl?
-
Zabij tego bydlaka zza łóżka ! Rozetrzyj go kapciem na miazge za to co zrobił.
-
Tak ale czy to coś znieni:-( Luke mój pajączek miał 1cm a ten co zabił miał ok 2cm ciała z nogani jakieś 6cm. To był jakiś pająk domowy nie krzyżak. Boje się teraz kupić nowego pajączka. Boje się bo nie wiem czy nadaje się na terraryste:-( To była moja wina bo nie zabespieczyłem dobrze terra. W załączniku jest terra w którym żył mój boehmei.
Pozdrawiam
-
No niby nic nie zmieni ale jak mawiają sycylijczycy "krew woła o krew" !
;-) A tak na serio, ja bym proponował kupić nowego ale tym razem 3cm, z większym pająkiem zawsze jednak troche łatwiej.
Uprawnienia umieszczania postów