Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: :(((((((( Bohmei nie żyje :(((((((

Re: :(((((((( Bohmei nie żyje :(((((((

Dzięki za wszystkie posty:-). Postanowiłem sobie kupić nowego pająka. TYm razem będę o niego dbał i przede wszystkim dam go do słoika:-) Myślę że tam mu bedzie lepiej i na pewna mi nie ucieknie jeżeli zarobie gwoździem kilka otworów w wieczku. Przez to napewno się nie przeciśnie:-). Jeszcze raz dziękuję za posty i słowa pocieszenia:-)

Jesteście w deche:-)

Atrax Robustus :-)
    Guest

dobrze gadasz

ciesze sie, ze nie zrezygnowales

tak trzymac ;]

ostrzegam ze jak pajak bedzie sie wspinal i spadnie ze szczytu wysokiego sloika....umrze bo moze peknac mu odwlok....a jezeli wlezie na ostre czesci dziorek w wieczku moze sobie uszkodzic cialko...pozdro.

Pajaka umieszcze w pół litrowym słoiku. Nad wieczkiem też popracuje:-) Pająka juz zamówiełem u Tomak G. To naprawdę spoko gość. Dobrze zabezpiecza swoje przesyłki. Można z nim też pogadać o swoich problemach związanych z podopiecznymi. Doradzi i pomoże na 100%. Polecam go wszystkim początkującym hodowcą.

Pozdrawiem
    P.S. do wszystkich przyszłych hodowców
    NIe pozwólcie potwórzyć się mojej tragedii!!!

[RED-689]
    Guest

Proponowal bym Ci na poczatek umiescic go w plastikowej "musztardowce" bo latwiej wypala sie otworki igla i nad gazem niz robi je w metalowych nakretkach. Z czasem mozesz obrac kierunek na REAL albo temu podobny sklep w ktorym znajdziesz zawsze na biezaco pudla ktore mozesz idealnie dopasowac do wielkosci pajaka i tansze od firmowych (Ferplast itp.) i za mocno wentylowanych.

Guest

zgadzam sie, Tomek jest The Best ;]

bylem az zszokowany, ze az tak bardzo postaral sie o zabezpieczenie paczki. Gdybym wiedzial, ze postara sie tak bardzo, to absolutnie nie martwilbym sie o pajaka w czasie podrozy.

Jesli chodzi o pajaka, to ja zrobilem co innego: zamiast kombinowac plastikowe wieczko, dalem prostokatny kawalek gazy i przymocowalem go gumka. (IMHO) to o wiele lepsze niz plastikowa pokrywka, bo jest lepsza wentylacja, ale wilgotnosci tez pilnuje. Ciagle jednak czekam, az zje wreszcie jakas pinke ;]

Niejadek z tego mojego pajaczka
    No coz... smithi, to smithi

Kendzierzawiec
    Guest

wiesz co kup sobie dorosłego (obojętnie jaki gatunek)ptasznika i nakarm go tym pająkiem co ci zjadł beohmei ))))) zemstaaaaa oko za oko )
    !!!!!!!

Hehehehe mam rade dla tych co trzymaja pajaki w pudelkach a od gory firanka czy gaza i gumka okrecone pajaki przegryzaja materail i ida w swiat wiec radze miec to na uwadze.....
    Pozdrawiam.

Guest

Dzieki
    Bede pamietal ;]

W kazdym razie jego kubek po smietanie jest umieszczony w terrarium, wiec musialby przegryzc gaze, wspiac sie na szybe i wyjsc przez te male otworki w klapie. No coz.. jakies tam ryzyko zawsze jest.

[RED-689]
    Guest

GHM.... "przegryzaja materail"? Ciekawostka

Uprawnienia umieszczania postów