-
Re: karaczany
Duzo lepszym pomyslem jest (sam mam tak zrobione karmowki ze wzgledu na brak miejsca na nie....) zaadoptowanie piwnicy. Idealnie nadaja sie stare szafki, sporo stropianu do oklejania (swoje oklejalem od srodka dajac na nie kolejno siatke i klej do plytek-dobrze trzyma a na to kolorystyczne zywice-bo nie podobal mi sie sam klej heh...) troche pleksiglasu (swoj mam z uzywanych budek telefonicznych...) chociaz moze byc szko i ....duzo pomyslow Mysle ze jakis rog w piwnicy sie znajdzie a i prad masz tax-free
-
mam ich hodowle w piwni tylko niewiem czy sie nadaja
-
Nie nie.. Nie zrozumiales mnie. Nie chodzi mi o biegajace miedzy wekami karaczany germanica Ja mam maly ''kombinat'' z karmowkami i z przystosowanymi do tego terrariami tyle ze w piwnicy..
-
inny pokarm (nie z hodowli)
Oprocz tego, ze przylaczam sie do pytania, to jeszcze chcialbym wiedziec, czy mozna pajakowi lapac owady np.: swierszcze, muchy, larwy chrzaszczy itd...
-
Re: inny pokarm (nie z hodowli)
wiec o to ci chodzi.tylko nie mam jak piwnicy zajac moja odpada a w tej z moimi karaluchmi jusz sie nic nie zmiesci.
-
Re: inny pokarm (nie z hodowli)
oczywiscie ze mozna ale z LAKI oddalonej od drogi, plankton lakowy jest bardzo dobrym pokarmem
Uprawnienia umieszczania postów