Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Błagam Pomożcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Błagam Pomożcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się z przedmówcami. Chociaż sama trochę wiem o ptasznikach, padło mi stosunkowo dużo Avicularia metallica. I kiedy ptasznik już leży na "plecach" to nie manipulujmy w terrariach, nawet jeżeli podłoże wyschło na pieprz...

Avicularide
    Guest

ludzie po chu. kupujecie pajaki jak sie na tym nie znac robicie im tylko krzywde !!!!!!!! ale co tam nie zaspokajcie swoja rzadze dla mnie to jest poje.... im wiecej takich ludzi tym wiecej pajakow umiera!

Avicuaride, napisz jeszcze coś obraźliwego... Może pod moim adresem? Chętnie poczytam. Jesteś taki oczytany na temat ptaszników, dużo na ich temat wiesz, jak to widać z różnych postów... Czekamy... A propos, chyba chciałeś być pełnym profesjonalistą. Nie wyszło Ci, ale pozwól, że poprawię: może nazwiesz się prawidłowo, np. Aviculariinae?

Pozdrawiam Avicularide, największego znawcę zwierząt terraryjnych!

ThC;-)
    Guest

a ja sie zgadzam z chlopakiem po co ktos zabiera sie za cos z czym nigdy wczesniej nie ma stycznosci?? i moze przez swoja glupote zrobic kzywde pajakowi?? pierw powinien poczytac przygotowac wszystko! choc nie powinien tak klnac! pozatym on go nie obrazil niczym powiedzial swoje zdanie! i to nie on tu sie wymadrza tylko bardziej juz jak cos to Ty ;-) bez urazy oczywiscie;_) i to ty mu ublizasz hehe
    dobra ale juz nic pisze powiesz mi ze ja sie wymadrzam!

Dobra trafka ladny ptasznik i piekna kobieta tego mi trzeba ;-)

cubante
    Guest

Nie choduje pajakow, ale gady. Czy wy nigdy nie zaczyanliscie. Piszecie ze czlowiek nie powinien zabierac sie za rzeczy z ktorymi nie mial stycznosci. Buahahah zawsze jest ten pierwszy raz. Wam nigdy nic nie padlo z powodu malej wiedzy. Watpie

Powinno sie tlumaczyc do bolu, a nie drzec "twarz"

Cubante

PapaKrystiano
    Guest

hmm co do thc i avicularide nie macie racji jakos trzeba zaczac hodowle wy tez kiedys nie mieliscie stycznosci a jednak zaczeliscie ;-) cos wam sie popiprzylo albo ostro sie upaliliscie ;-) 3mam strone pani aviculari czy jakos ;-)

Uprawnienia umieszczania postów