-
Re: The End
Musze coś napisać
Przeczytałem kilka razy książke (uważnie) "Pająki Ptaszniki"
Gadałem sporo na czacie
Pytałem sie na forum
i.. Doszedłem do wniosku że A. Metallica będzie łatwiejsza w hodowli dla mnie. Hoduje pająki dopiero od 2 miesięcy! ale książke kupiłem już wcześniej i kupiłem jako pierwszego pajaka smithi (chodź nie wiedziałem co kupuje) ale wiedziałem że kupuje ptasznika naziemnego i że jest to jeden ze spokojniejszych gatunków i jest łatwy w hodowli. Teraz postanowiłem kupic sobie drugiego pajaka i jest to właśnie A. Metallica Dowiadywałem sie wczesniej sporo o wielobarwnym i o innych ptasznikach nadrzewnych. Ja tylko nie chcem zeby mi sie pająk męczył! albo zdechł!!!! (nawet kasy mi szkoda )
Sorx za to ze pisze czasami to co pisze i nie jest to szczegółowe ale skoro wlazłem na tą strone i szukam informacji to chyba wiadomo że chcem dla moich pająków jak najlepiej :P
Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt
-
Sie ma!
W takim razie musze cie przeprosic. No niestety ale wygladalo to tak jak bys nie miaj o nim pojecia i teraz jak go masz szykasz info. Szukales info o "Wielobarwnym" i nagle wykakujesz ze kupiles se innego. No troche glupio to wyglada, ale jezeli masz doswiadczenie to zycze Ci milej chodowli
Pozdrowienia
gg-3467407
-
Lopi dobrze robisz że się pytasz.
Krycha_Siedlce a skąd ty wiesz kto jest mądry a kto głupi?
Niektórzy Polacy to i są niezadowoleni z tego że ludzie sobię pająki
hodują. Eh gdzie nam jeszcze do Europy:-)
Uprawnienia umieszczania postów