ludzie gdzie można nabyć mrówki?? najlepiej od pewnoego chodowcy
ludzie gdzie można nabyć mrówki?? najlepiej od pewnoego chodowcy
Zobacz stronkę CURTUSA:
http://www.terrarystyka.com.pl
dzięki wam bardzo
ale pisac dalej mozecie
Ależ więcej pisać nie potrzeba
Obecnie Radiss (www.mrówkoyad.prv.pl) oraz ja (www.curtus.pl) prowadzimy jako chyba jedyni, regularną sprzedaż w tym temacie
Różnica polega na tym, iż Radiss sprzedaje mrówki (sam musisz się pogłowić nad formicarium) a ja kompletne już mrowiska, przy których się już nic praktycznie nie robi, poza karmieniem, pojeniem i oglądaniem
Jeżeli masz na to czas i uzdolnienia manualne - sam sobie zrób formicarium a mrówki kup u Radissa (ma niezły wybór gatunków)
Moje wyroby są dla leni
THX za reklamę
btw... aby nie ciągnąć "offtopc" w temacie szaf - odpowiem tutaj - Camponotuski będę miał prawdopodobnie na wiosnę - C.ligniperdus jest wyjątkowo podobny do C.herculeanus ale ładniejszy (bardziej wyrazisty kolor) i większy (największa europejska mrówa).
W poniedziałek na www.formicarium.pl powinno mi się w końcu udać postawić galerię, gdzie pokażę w miarę wyrażne fotki formicarium między innymi dla Camponotuska - to powiększona wersja formicarium "I" dla Dolichoderusa czy Leptothorax
lece u ciebie lookne :P
Heh. Mam namiar na kilka ogromnych gniazd. Poczekam do rójki i pokombinuję formikarium, spróbuję oprzeć się na tych fotach :-)
www.mrówkoyad.prv.pl
- z tego adresu wskakuje jakiś wirus, strona jest na www.mrowkoyad.prv.pl jak podał Vaclav.