Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: łaaa! kopulacja -> co z tego będzie

łaaa! kopulacja -> co z tego będzie

kurcze zdechły mi 2samice eudicella gralli hubini i został mi1 samiec, a żę chciałem zwolicić terra to przełożyłem go do eudicella smithi betherandi no i ten napamieniec dorwał panienkę smitha i ją "obraca" czy wyjdą jakieś hybrydy czy nic nie wyjdzie ???

Re: łaaa! kopulacja -> co z tego będzie

Powinny wyjść hybrydy. U kryszczyc bardzo łatwo o mieszanki w obrębie rodzaju.

Dark Raptor
    Guest

Ale to wszystko zależy od rodzaju i gatunku. Niektórym wychodzi to bardzo dobrze, jednak bardziej prawdopodobne gdyby to były różne podgatunki. Więc może nie wyjdzie.
    Sam miałem kopulujące Cetonia i Pachnody. Na szczęście nie uzyskałem Cetonia marginata

dobra za kilka miechów bedzę wiedział :P

Potwierdzam to, co napisał AGAM. Widziałem swego czasu w sieci zdjęcia krzyżówek kruszczyc w obrębie różnych gatunków, a tych samych rodzajów.

P.S. Dark Raptor, Cetonia i Pachnoda to nazwy rodzajowe, a więc krzyżówka na wyższym szczeblu identyczności, niż rodzaj :->

Dark Raptor
    Guest

Wiem, piszę tylko co widziałem
    Zresztą ciekawy widok, jeśli porówna się rozmiary chrząszczy. Samiec Cetonia nieźle się napracował nim wlazł na samicę Pachnoda. Później cała ta zabawa w "głaskanie" przedplecza i "te sprawy". Najciekawsze, że udała mu się kopulacja... a efekt, wiadomo :->

Uprawnienia umieszczania postów