Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Biały świerszcz

Biały świerszcz

Dzisiaj patrze a na kryjówce swierszczy stoi BIAŁA samica LOL co to znaczy ??
    Czy to oznacza że samica jest zapłodniona czy to swierszcz ALBINOS.prosze o szybką odpowiedz bo jestem zajarany

Dark Raptor
    Guest

Re: Biały świerszcz

Jest świeżo po linieniu.

jak sdie jarasz to leć na straż pożarną :P
    a tak serio popieram oczywiście porpzednika. Skąd Ci przysżło do głowy ze to oznacza że jest zapłodniona?? Pewnie myślałeś że zbladła po stosunku

Bo to jest świerszcz snow corn :P

wow to z pewnością jakaś nowa odmiana white abo co ? (myślałem ze to moze jakaś odmiana po tytule a tu nic inne go jak wylinka zajebfajnie )

no i co sie podniecacie skąd mam wiedziec jak wygląda swiersz po wylince jak wczesniej ich nie kupowałem ani nie hodowałem ?? Chyba po to jest to forum żeby pomagac i informować a wy sie zachowujecie jak by to było oczywiste i kazdy to wiedział.Ograniczcie sie troche z waszymi inteligentnymi inaczej postami bo jak narazie to je tylko nabijacie zamiast udzielac pomocy.Raptor thx za pomoc.

daj spokój już. po prostu nieżle wszystkich nabrałeś tym tytułem .a nikt tu ci złośliwie nic nie dopieka poprostu to trochę smieszne jest.Biały świerscz:-)

też tajk myśle...... :/ odrobina humoru chyba nikomu nie zaszkodzi zresztąnikt Cie nie gania za to pytanie :/

za duzo tripa..

Uprawnienia umieszczania postów