-
platymerisy w fauna-boxie
Czy Platymerisy można hodować w fauna-boxie?? Chodzi o to czy małe potrafią się wyspinac po plastiku i nawiać bo otworki są dla nich chyba wystarczające.
-
Re: platymerisy w fauna-boxie
witam,
spokojnie przez caly czas gdy je mialem hodowalem je w fauna box'ach mlode nie wychodza tylko musisz im wlozyc duzo kryjowek, i mlode karm maczniakami, pinkami, biale robaki, nie podawaj swierszczy, ja stracilem swoje Platymeris mombo, bo przechodzily wylinke i niesety swierszcze sie nimi zajely
swoja droga to paranoja zeby tyle kosztowaly .... latwo sie rozmnazaja, nie sa trudne w hodowli, wiec czemu tak absurdalne ceny, na gieldzie cena hurtowa sztuki to 3-4 zl
-
No mi wyszło za dorosła parke biguttatus tak jakby 35zł... faktycznie to nie mało ale są tego warte
-
A jak wyglądają ich jajka?? Są widoczne po złożeniu czy samica je zakopuje??
-
-
Nie no bać to sie nie boje łapką tam wszytsko robie i je przeganiam w razie czego Ale czytałem że lubią niską wilgoć a młode za wysoka może wręcz zabić... to jak to jest??
-
-
witam, sorkki ze tak pozno ale zgubile watek ...
z wilgotnoscia jest tak , ja utrzymywalem ja w granicach 60-70 % u doroslych i mlodych ....
-
Arrow odpowiedz na pytanka prosze... :P
-
Xeo faunabox nie musi być duży. On jeśli mają dość kryjówek i jedzenia to nic sobie nie zrobią. Ja je karmie co pare dni. A mam jeszcze pytanko co do płci - słysząłem że samiec ma jakieś zgrubienie ale gdzie?? Znacie mzoe link do fotki która pokazuje obie płcie?? Jeden z mojej pary ma jakby większego farba ale nie wiem czy to o to chodzi zwłaszcza że to jest na tułowiu a nie odwłoku.
Uprawnienia umieszczania postów