-
Hodowla Swierszczy
napweno wielu hoduje ten rodzaj zwierzatek. Moze jako pokarm, moze nie. Moje pytanie: jak to wyglada? czy jest to trudna sprawa czy wystarczy poprostu sie zastowc do wskazowek na tym (super) portalu? jakie sa plusy i jakie minusy? Duzo roboty?
-
Re: Hodowla Swierszczy
A chcesz to robic w ramach zarobkowych ???
Bo jesli tak to na duza skale jakies 10 tys miesiecznie musisz produkowac gdybys byl zainteresowany posiadam pomieszczenen wlasnosciowy akurat pod taka chodowle, Mieszkam w Krakowie...
-
hodowla jest łatwa. Zalezy jeszcze czy chcesz miec masówke karmową czy trzymac je ozdobnie. Przejrzyj archiwalne posty na forum "zwierzeta karmowe", bedziesz widzial wszystko.
-
Odp...
Potrzebuje pokarmu dla pajaka i gekona.....
-
Odp
Do karmienia... Chociaz nie wiem czy jest sens dla jednego pajaka i jednego gekona...
-
Re: Odp
jest sens. Taki gekon sporo je. Wymagania swierszczy nie są duze, a nmozesz sporo zaoszczedzic.
-
Hari...
Moze i racja. Wkoncu to malusie koszty jak ma sie terrarium na zbyciu a nawet przyjemnosc. Warto sprobowac, tylko zeby mi nie graly po nocy. I nie wpierdzielaly nawzajem. dzieki.
-
Re: Hari...
Niestety, ale będą grały i będą się wpierdzielały...
-
Jak nie lubisz grania i kanibalizmu hoduj karaluchy pająki nie widzą różnicy :-)
-
niom karaczany sa łatwiejsze w hodowli i sa ruzne gaty pod wzgledem wielkosci (tylko jest jedno ale nie rozmnazaja sie tak jak swierszcze )
Uprawnienia umieszczania postów