Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Hodowla Swierszczy

Hodowla Swierszczy

napweno wielu hoduje ten rodzaj zwierzatek. Moze jako pokarm, moze nie. Moje pytanie: jak to wyglada? czy jest to trudna sprawa czy wystarczy poprostu sie zastowc do wskazowek na tym (super) portalu? jakie sa plusy i jakie minusy? Duzo roboty?

Desmond
    Guest

Re: Hodowla Swierszczy

A chcesz to robic w ramach zarobkowych ???

Bo jesli tak to na duza skale jakies 10 tys miesiecznie musisz produkowac gdybys byl zainteresowany posiadam pomieszczenen wlasnosciowy akurat pod taka chodowle, Mieszkam w Krakowie...

hodowla jest łatwa. Zalezy jeszcze czy chcesz miec masówke karmową czy trzymac je ozdobnie. Przejrzyj archiwalne posty na forum "zwierzeta karmowe", bedziesz widzial wszystko.

Odp...

Potrzebuje pokarmu dla pajaka i gekona.....

Odp

Do karmienia... Chociaz nie wiem czy jest sens dla jednego pajaka i jednego gekona...

Re: Odp

jest sens. Taki gekon sporo je. Wymagania swierszczy nie są duze, a nmozesz sporo zaoszczedzic.

Hari...

Moze i racja. Wkoncu to malusie koszty jak ma sie terrarium na zbyciu a nawet przyjemnosc. Warto sprobowac, tylko zeby mi nie graly po nocy. I nie wpierdzielaly nawzajem. dzieki.

Re: Hari...

Niestety, ale będą grały i będą się wpierdzielały...

Jak nie lubisz grania i kanibalizmu hoduj karaluchy pająki nie widzą różnicy :-)

Tobasz
    Guest

niom karaczany sa łatwiejsze w hodowli i sa ruzne gaty pod wzgledem wielkosci (tylko jest jedno ale nie rozmnazaja sie tak jak swierszcze )

Uprawnienia umieszczania postów