Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pytanko do szczecińskich terrarystów

tobio
    Guest

Pytanko do szczecińskich terrarystów

Witam,

Mam pytanie co do sklepów w Szczecinie. Czy są tam jakieś sklepy terrarystyczne w których mógłbym kupić jakieś drobne żywe jedzonko dla modliszek typu muszki owocówki lub wylęg świerszcza ???

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi

Pozdrawiam, Tomasz

Re: Pytanko do szczecińskich terrarystów

Jezeli chodzi o sklepy to owszem mozna kupic tutaj swierszcze, czy dostaniesz wyleg to nie wiem, ale wiem ze jeden swierszcz kosztuje 80groszy niezaleznie od rozmiaru.

tobio
    Guest

A czy mogę prosić o namiary na te sklepy terrarystyczne, jutro zawitam w tamte rejony i chciałbym skorzystać i zakupić parę owadów

tobio - w szczecinie nie ma (niestety) czegos takiego jak 'sklep terrarystyczny' wylegu nie dostaniesz..podobnie jak muszek. jesli zalezy Ci bardzo by w ogole kupic jakiegos swierszcza to powinines dostac w zoo w C.H.Galaxy, Carefour'ze lub w jakims innym zoo w supermarkecie..ewentualnie w jakims lepszym sklepie zoologicznym (aktualnie nie przychodzi mi zaden konkretny do glowy). jak napisal ross - cena: 80gr.

Tobio jezeli chcesz cos zrobic dla Polskiej terrarystyki to poprostu nic nie kupuj w tamtych sklepach. One sa jednego wlasciciela i warunki w nich sa tragiczne.

Takie moje zalozenie, niech niedzielscy zbankrutuja "w cholere")))

zgadzam sie z rossem, aczkolwiek jesli bardzo zalezy Ci na karmowce no to nie masz wyjscia.

Uprawnienia umieszczania postów