Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: piękne granie

Moby_
    Guest

Re: piękne granie

nie czytalem poprzednich postow ale mi sie podobaja jak graja domowe, lecz wole jednak srodziemnomorskie!moze glosno graj but who cares...aha, mam je kolo lozka i mi nic nie przeszkadza, swierszcze rullez i polecam chyba ze ktos nie lubi miec pieknego koncerciku w domciu(mam mieszkanie 3pokojowe i jak jeden swierszcze gra to na cale mieszkanie idzie, jedyny feler)
    pozdrowka

Czy wiecie że, jeśli grajacy świerszcz kogoś złości to jest to człowiek znerwicowany.

niech grają do woli....w dzien, albo wieczorkiem, to ekstra klimat robią..ale nie kiedy robią za budzik nad ranem! Wtedy to moge powiedziec, ze jestem znerwicowany ))

Moby_
    Guest

mnie ostatnio tez zaczely budzic wiec na nie klne ile wlezie ale nie sluchaja...za duzo mnie sluchaly wczesniej a tak to je lubie
    bosh....jak mozna im przyciac skrzydelka?przytnijcie sobie palce!

Moje były w pokoju ale że jestem znerwicowany tak że niewytrzymałem i miały eksmisje.teraz siedzą sobie w kotłowni a tam i ciepło mają i nikomu nieprzeszkadzają.
    A co do przycinania skrzydeł to im to chyba nieszkodzi,przecierz ciała im się nie uszkadza a skrzydła są martwą tkanką...chyba.

Uprawnienia umieszczania postów