-
Jak "zapakowac" weza?? Wysylka Pocztex
Witam. Czy wysylal ktos kiedys cos pocztexem?? Bo u mnie w miescie jest tylko ta firma kurierska, a nie ma polaczenia pkp i pks z miastem do ktorego chce wyslac weza.
Jak zapakowac weza?? Nigdy nie wysylalem gada i nie wiem jak sie za to zabrac, aby waz doszedl caly i zdorwy. Z gory dzieki za odp. Pozdrawiam
-
Re: Jak "zapakowac" weza?? Wysylka Pocztex
Pytanie o POCZTEX juz nieaktulne poniewaz znalazlem kilka firm kurierskich Czekam na pomoc z bardzo dobrym zapakowniu weza. Pozdro
-
weza wloz do jakiegos sztywnego pudelka wylozonego husteczkami higienicznymi lub czyms podobnym, chodzi o to zeby nie mizal tam za duzo luzu i mogl miedzy te husteczk schowac. to pudelko wloz do innego pudelka( jakies kartonowe) wylozonego papierem (gazety itd)pod podelko z wezem najpierw wloz owinieta w szmatke butelke z ciepla woda. wszystkie luzy uszczelnij papierem zeby nic nie latalo. Zaklej i mozesz wysylac
-
Jesli chodzi o sztywne pudelko to nie ma problemu bo wysylam rowniez basen z plexi to bez problemu moge weza do niego wlozyc. Dzieki za odpowiedz. Pozdro
-
"SIEBIE wloz do jakiegos sztywnego pudelka wylozonego husteczkami higienicznymi lub czyms podobnym, chodzi o to zebys nie mizal tam za duzo luzu i mogl miedzy te husteczki schowac. to pudelko wloz do innego pudelka( jakies kartonowe) wylozonego papierem (gazety itd)pod podelko z wezem najpierw wloz owinieta w szmatke butelke z ciepla woda. wszystkie luzy uszczelnij papierem zeby nic nie latalo. Zaklej i mozesz wysylac.
Na zdrowie!
-
-
Panie Jarku a moze mi Pan podpowiedziec jak mam zapakowacc tego weza. Bo gada jeszcze nigdy nie wysylalem :/ Z gory dziekuje pozdrawiam.
-
ale dlaczego chcesz wysylac weza poczta? Ryzyko jest duze - uszkodzenia mechaniczne, zimno.... Jak dla mnie pozostaje transport samochodem szcz. w zimie
-
nie bardzo rozumiem dlaczego ja dostalem zje**, wiadomo ze najlepiej osobiscie weza przewiesc. Ja poprostu odpowiedzialem na pytanie. Jakies ryzyko jest zawsze
-
Napisalem ze jednak znalazlem kuriera, mianowicie firme DHL. Slyszalem ze wielu ludzi wyslalo tym kurierem i zwierzeta dochodzily cale i zdrowe. Czy moglby mi Pan powiedziec jak najlepiej zabezpieczyc weza przed ziemnem i jak wogole go zapoakowac?? Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów